Tenis

Simona Halep vorbeste despre reintalnirea cu zgura: "Trebuie sa-mi reamintesc stilul"

De la turneul castigat in iulie 2014 la Bucuresti jucatoarea Simona Halep n-a mai disputat niciun meci pe zgura.

In aceasta saptamana jucatoarea noastra incepe sezonul pe aceasta suprafata, cea mai lenta din circuit, la turneul de la Stuttgart, unde este cap de serie numarul doi.

"Am nevoie de un meci, sa-mi reamintesc stilul. Ai mai mult timp sa gandesti pe zgura", a spus Halep in prima conferinta sustinuta la Stuttgart, anunta Mediafax care citeaza agentia DPA.

"Totul este diferit. Ma simt bine pe zgura si pot castiga meciuri. Dar imi trebuie cateva partide de adaptare. Ma asteapta un meci greu (n.r. - cu Muguruza). Toata lumea joaca tenis de inalt nivel. Asa ca va fi dificil. Dar am sansa mea si sigur voi lupta pentru ea. Nu vreau sa ma gandesc acum la Roland Garros", a adaugat Halep.

Halep joaca in turul doi la Stuttgart cu Garbine Muguruza din Spania, in fata careia are sansa revansei dupa infrangerea suferita la Galati in meciul de Fed Cup cu Spania din luna februarie.

Meciul va fi live text pe onlinesport.ro

Intre timp Halep a luat un prim contact cu zgura de la Stuttgart, unde se joaca in sala, evoluand in primul tur al probei de dublu alaturi de Belinda Bencic din Elvetia.

Cele doua au cedat in fata lui Chin-Wei Chan / Chen Liang cu 1-6, 7-5, 8-10. 

A fost al doilea meci de dublu disputat de Halep in acest an. Ea a mai jucat dublu alaturi de Alexandra Dulgheru la Miami, unde a pierdut de asemenea in turul inaugural.



Simona Halep vorbeste despre reintalnirea cu zgura: "Trebuie sa-mi reamintesc stilul"