Tenis

Simona Halep a anuntat ce urmeaza dupa US Open: “Merg acasa si voi vedea”

Sursă foto: https://twitter.com/Simona_Halep/

Eliminata in optimile de finala de la US Open, Simona Halep a spus ca are nevoie de o perioada de odihna inainte de a vedea unde si cand va reveni pe teren.

“Am fost putin obosita, un pic stresata de meci. E normal, dar a fost un turneu bun si iau doar partea pozitiva din aceasta saptamana. Am comis prea multe erori nefortate

“Am fost stresata pentru ca am stiu ca va fi un meci greu. Eu am fost si obosita dupa trei meciuri bune aici. Cand nu ai multe meciuri, esti intotdeauna stresat inaintea unei partide.

“Una peste alta, cred ca am facut o treaba buna aici si raman doar cu gandurile pozitive. Sunt pozitiva de cum am jucat, de cum ma simt, fara durere, fara accidentari. E lucrul cel mai important”, a spus Simona Halep intr-o conferinta de presa dupa infrangerea cu Elina Svitolina.

Ce urmeaza pentru Halep

“Merg acasa acum, ma odihnesc un pic, deoarece ma simt bine, dar corpul meu e obosit si apoi voi decide ce voi juca.

“In mod normal voi merge la Indian Wells, dar nu stii niciodata dupa o lunga pauza cu accidentari. Trebuie sa consult din nou medicii mei, dar voi merge in mod normal.

“Obiectivul meu este sa mai joc in acest an, sa mai am niste meciuri, dar in acelasi timp vreau sa ma protejez”, a spus Halep.



Simona Halep a anuntat ce urmeaza dupa US Open: “Merg acasa si voi vedea”