Tenis

Simona Halep va fi antrenată de un spaniol

Sursă foto: x.com

Carlos Martinez Comet (49 de ani) va fi cel puțin în perioada următoare antrenorul ales de Simona Halep, așa cum chiar sportiva a anunțat. Martinez este spaniol și nu are rezultate notabile în carieră, însă a antrenat câteva nume destul de sonore.

„Am vorbit cu Carlos Martinez, o să am o perioadă de pregătire, de cunoaștere, să spun așa, după Miami, când mă voi întoarce în Europa. Sper să meargă bine, eu îl apreciez foarte mult, a lucrat cu jucătoare care mie mi-au plăcut foarte mult, cum a fost Svetlana Kuznetsova și îi admir munca foarte-foarte mult. Sper să ne înțelegem și sper să fiu aptă să muncesc la nivelul la care el își dorește și să facem treabă bună împreună”, a precizat Simona Halep, pentru Digi Sport.

Carlos Martinez Comet a antrenat până acum peste zece nume din WTA sau ATP, printre cele mai importante fiind Svetlana Kuznetsova, Daria Kasatkina, Marc Lopez și Feliciano Lopez.

Cele mai bune performanțe le-a obținut  cu Svetlana Kuznetsova. Rusoaica a câștigat două titluri WTA (Sydney și Moscova, în 2016), iar în același an a jucat la Turneul Campioanelor. A ajuns în trei finale ale unor turnee importante, precum Indian Wells, Miami și Madrid.

Cu Daria Kasatkina a obținut patru titluri, dar minore, la Phillip Island, Sankt Petersburg (2021), San Jose și Granby (2022). A dus-o însă în 2022 într-o semifinală la Roland Garros. 



Simona Halep va fi antrenată de un spaniol