Tenis

Sharapova mai arunca o sageata spre ITF inaintea revenirii in tenis

Sursă foto: twitter.com

Maria Sharapova se pregateste de revenirea in tenis, pe 24 aprilie la turneul de la Stuttgart, dar pana atunci si-a gasit timp pentru a mai lansa un atac in directia Federatiei Internationale de Tenis.

“De ce nu a venit cineva sa aiba o conversatie privata cu mine, ca de la oficial la sportiv?”, a spus Sharapova intr-un interviu acordat publicatiei britanice The Times.

Cu toate acestea, Sharapova admite ca poarta intreaga responsabilitate pentru depistarea pozitiva cu Meldonium la Australian Open 2016.

“In ultima instanta eu sunt principala vinovata. Am trecut toate testele din ultimele sapte ani si ma obisnuisem”, a spus Sharapova.

Suspendata initial pentru doi ani, jucatoarei din Rusia i-a fost redusa pedeapsa la 15 luni.

Meldoniumul a fost adaugat pe lista substantelor intersize de Agentia Mondiala Antidoping la inceputul anului 2016, iar Sharapova a picat testul doua saptamani mai tarziu la Grand Slam-ul de la Melbourne.

Jucatoarea s-a aparat sustinand ca a fost instiintata printr-un mesaj electronic despre aceasta modifica, mesaj pe care nu l-a deschis la timp.

Sharapova a starnit mai multe controverse in lumea tenisului prin wild card-urile primite la turneele pe zgura care preced Roland Garros.

Voci din tenis, printre care Andy Murray si Dominika Cibulkova, s-au ridicat si au sustinut ca sportivii prinsi dopati sa nu aiba dreptul la asemenea invitatii si sa-si castige prin joc locul in turnee.



Sharapova mai arunca o sageata spre ITF inaintea revenirii in tenis