Tenis

Serena Williams in disputa si cu John McEnroe

Sursă foto: twitter.com

Dupa ce s-a luat de Ilie Nastase pentru gluma pe care acesta a facut-o despre culoarea viitorului ei copil, Serena Williams are acum un diferend si cu un alt “nebun” frumos al tenisului mondial, americanul John McEnroe.

Aceasta dupa ce McEnroe a afirmat la un post de radio american ca Serena n-ar fi nici macar in topul 700 mondial in circuitul masculin.

“Daca ar juca in circuitul masculin, ar fi cam locul 700 in lume. Asta nu inseamna ca Serena n-ar fi o jucatoare incredibila si presupun ca orice este posibil. Poate la unele capitole o jucatoare de tenis sa fie mai buna decat oricine altcineva. Insa, daca ar juca in circuitul baietilor, ar fi o cu totul alta poveste”, a spus McEnroe.

Serena reactioneaza

Raspunsul Serenei Williams nu a intarziat sa apara si aceasta i-a dat replica lui McEnroe prin intermediul retelei de socializare Twitter.

“Draga John, te ador si te respect, dar te rog nu ma implica in comentariile tale care nu sunt bazate pe nimic. Nu am jucat niciodata contra cuiva clasat acolo si nu am timp de asa ceva. Respecta-ma pe mine si intimitatea mea in aceste momente cand incerc sa am un copil. O zi buna domnule”, a scris Serena



Serena Williams in disputa si cu John McEnroe