Tenis

Serena Williams a felicitat-o pe Simona Halep. Ce i-a raspuns aceasta

Fosta lidera mondiala Serena Williams a tinut sa o felicite pe Simona Halep pentru accederea pe primul loc in clasamentul WTA printr-un mesaj pe reteaua de socializare Instagram.

Ajunsa in Romania dupa cele doua turnee din China la care a participat, Halep a dezvaluit intr-o conferinta de presa ca a fost bucuroasa sa citeasca mesajul de la jucatoarea americana.

"Un mesaj pe Instagram a fost de la Serena. Stiam ca este o persoana deosebita si speciala. Mi-a spus cuvinte frumoase. Eu n-am avut curajul sa o felicit atunci cand a nascut, asa ca am facut-o acum. Este o persoana deosebita, nu doar o jucatoare foarte buna", a povestit Halep.

Nu de putine ori Halep a declarat ca o admira pe Serena Williams ca jucatoare, intre cele doua legandu-se in timp o relatie de respect reciproc si chiar mai mult de atat.

Serena Williams are nu mai putin de 319 saptamani petrecute pe prima pozitie a clasamentului mondial, 23 de turnee de Mare Slem castigate dintr-un total de 71 de turnee WTA.

Simona Halep este a cincea jucatoare ajunsa pe primul loc mondial in 2017, dupa Serena Williams, Angelique Kerber, Karolina Pliskova si Garbine Muguruza. Aceasta din urma a stat doar patru saptamani in fotoliul de lidera.



Serena Williams a felicitat-o pe Simona Halep. Ce i-a raspuns aceasta