Tenis

Renata Voracova a parasit Australia

Sursă foto: https://twitter.com/toisports

Jucatoarea ceha de tenis Renata Voracova a plecat din Australia, sambata, la doua zile dupa ce fusese plasata in carantina de autoritatile de la Antipozi la fel ca Novak Djokovic.

Voracova a parasit Australia dupa ce viza initiala de intrare in tara i-a fost anulata din ratiuni sanitare, a explicat o sursa guvernamentala citata de L’Equipe.

In varsta de 38 de ani, Voracova era retinuta in acelasi centru de carantina in care se afla si Novak Djokovic pe motiv ca nu era vaccinata impotriva covid.

Spre deosebire de liderul ATP, jucatoarea din Cehia apucase sa evolueze la turneu WTA 250 de la Melbourne in proba de dublu.

Viza i-a fost anulata dupa aparitia scandalului Djokovic, altminteri n-ar fi avut nicio problema cu scutirea medicala prezentata la intrarea in Australia.

“Sunt intr-o camera si nu pot merge nicaieri. Imi pot deschide fereastra pentru doar cativa centimetri. Sunt paznici peste tot, inclusiv sub fereastra mea.

“Mi se aduce mancare. Totul este portionat, iar un paznic sta in permanenta pe hol. Ma simt un pic ca la inchisoare”, a transmis Renata Voracova din centrul de carantina.

Aceasta a parasit Australia sambata dimineata pe calea aerului.



Renata Voracova a parasit Australia