Tenis

Real Madrid pierde puncte cu Villarreal

Lupta pentru titlul din Spania se reaprinde dupa ce liderul Real Madrid nu a reusit sa treaca, pe teren propriu, de Villarreal, o echipa pe val dupa calificarea in optimile Europa League.

Intalnirea de pe Santiago Bernabeu s-a incheiat nedecis, scor 1-1, rezultat care o avantajeaza pe FC Barcelona, formatie care se apropie la doua puncte de liderul Real Madrid.

Cristiano Ronaldo a deschis scorul din lovitura de la 11 metri in minutul 52, iar “Submarinul Galben” a egalat prin Moreno Balaguer 12 minute mai tarziu.

De retinut ca Real Madrid a dominat categoric partida si a avut nu mai putin de 34 de suturi, iar rezultatul final nu poate fi decat frustrant pentru echipa pregatita de Carlo Ancelotti.

Intr-un alt meci de duminica, Atletico Madrid a remizat de asemenea, scor 0-0 cu Sevilla, dupa un meci cu 11 cartonase galbene.

Dupa 25 de runde situatia din Primera Division se prezinta in felul urmator: Real Madrid conduce, cu 61 puncte, urmata de Barcelona, cu 59, Atletico, cu 54, si Valencia, cu 53.



Real Madrid pierde puncte cu Villarreal