Tenis

Programul pentru Simona Halep in urmatoarele doua luni. Contractul cu Porsche o obliga sa renunte la FedCup

Revenita in tara dupa turneele americane pe hard de la Indian Wells si Miami Open, Simona Halep va avea o perioada de pauza in care va face progresiv tranzitia la jocul de zgura.

Asa cum a si anuntat inca de la sosirea pe aeroportul Henri Coanda, Halep nu va face deplasarea in Canada pentru meciul de Fed Cup din Grupa Mondiala.

"Mi-e practic imposibil sa merg in Canada, dar voi fi alaturi de fete cu sufletul", spunea Halep.

Meciul Canada-Romania este programat pe 18 si 19 aprilie, iar greul va fi dus acolo de Irina Begu, Monica Niculescu si Alexandra Dulgheru.

Cu Simona Halep ne vom reintalni in circuitul WTA incepand cu 20 aprilie, atunci cand debuteaza turneul de la Stuttgart, primul pe zgura pentru Halep in acest an.

"Am obligatii la Stuttgart si trebuie sa merg acolo", a mai spus Halep.

Jucatoarea noastra se refera la obligatiile contractuale pe care le are cu Porsche, sponsorul principal al turneului, ea fiind imaginea constructorului german in Romania.

Dupa turneul german urmeaza doua turnee WTA Premier, la Madrid unde are de aparat puncte pana in finala si la Roma unde nu are niciun punct de protejat, dupa ce in 2014 s-a retras de pe tablou.

Turneul de la Madrid se joaca in perioada 1-10 mai, in timp ce la Roma se va afla in saptamana imediat urmatoare acestuia.

Perioada pe zgura va culmina cu al doilea turneu de Mare Slem al anului, Roland Garros, in perioada 19 mai-7 iunie, iar acolo Halep are de aparat punctele pana in finala.



Programul pentru Simona Halep in urmatoarele doua luni. Contractul cu Porsche o obliga sa renunte la FedCup