Tenis

O colega de circuit a luat-o la rost pe Simona Halep: “Asa incurajezi tu tinerele jucatoare?”

Sursă foto: https://twitter.com/TransylvaniaOpn/

Pe post de reporter care pune intrebarile dupa meciurile de la Transylvania Open, Alexandra Dulgheru a luat-o la rost pe Simona Halep, mai in gluma mai in serios, dupa victoria categorica obtinuta de aceasta in fata lui Jaqueline Cristian.

Asa oferi incredere jucatoarelor tinere? (a intrebat-o Dulgheru pe Halep)

“Ele iau incredere din jocurile lor. E vorba despre tenis aici, nu despre incredere. Mi-am tratat spatele, am facut sedintele de fizioterapie si sunt bucuroasa ca am putut ajunge in semifinale aici.

“A fost mai bine astazi pe teren. Am simtit putin la backhand de la antrenament, dar stiu sa gestionezi astfel de dureri. A fost un meci greu, sunt mandra de ce am aratat astazi. Are un viitor frumos in fata.

Ce s-a intamplat cu serviciul tau, cum ai reusit sa-l ridici atat de mult? (a mai intrebat Dulgheru)

“E un secret, nu pot spune (n.r. - rade). E vorba de incredere, am jucat mult cu antrenorii mei pentru a servi mai puternic. Sa speram ca voi continua sa servesc astfel.

“Am cei mai buni antrenori din Romania, ma bucur sa-i am in echipa mea. Sunt persoane minunate, ma ajuta sa cred in mine. Atunci cand zambesti mereu, ai sansa sa joci din ce in ce mai bine.

Despre urmatoarea adversara: Raducanu sau Kostyuk

“Este o bucurie sa pot juca semifinale aici. Mereu cand am jucat acasa a fost o presiune in plus. Cu Kostyuk am jucat nu de mult, cu Emma n-am jucat, e noua pe circuit. A facut o performanta extraordinara la US Open. Voi da tot ce am mai bun”, a declarat Simona Halep.



O colega de circuit a luat-o la rost pe Simona Halep: “Asa incurajezi tu tinerele jucatoare?”