Nastase Tiriac Trophy

Tecau si Rojer, campioni la dublu pe zgura de la Nastase Tiriac Trophy

Pentru al treilea an consecutiv Horia Tecau se numara printre castigatorii turneului de dublu de la Bucuresti si de fiecare data tenismenul nostru a avut alaturi un alt partener.

Dupa victoriile obtinute alaturi de suedezul Robert Lindstedt si Max Mirnyi, Tecau a obtinut trofeul alaturi de Jean-Julien Rojer, olandezul care ii este aproape doar din acest an.

Cei doi au trecut in finala de la Bucuresti de polonezii Mariusz Fyrstenberg si Marcin Matkowski, cap de serie numarul 3, cu 6-4, 6-4.

Cate un break a facut diferenta in cele doua seturi si de fiecare data echilibrul a fost rupt la 3-3. Tecau a avut misiunea de a servi pentru inchiderea ambelor seturi.

''E de fiecare data special sa castig la Bucuresti, de fiecare data cu un nou partener. Este singurul loc in care pot sa vin sa joc in fata prietenilor si a familiei. Nu sunt multe turnee cu atatia spectatori la proba de dublu, dar a devenit o traditie la Bucuresti. E minunat sa joci aici si mai ales sa castigi'', a spus Tecau dupa finala.

Pentru Tecau aceasta a fost a 33-a finala de turneu ATP la dublu din cariera si jucatorul nostru ajunge astfel la titlul cu numarul 19.

Alaturi de Rojer este al treilea turneu castigat de Tecau in acest an, dupa cele de la Zagreb (sala) si Casablanca (zgura).



Tecau si Rojer, campioni la dublu pe zgura de la Nastase Tiriac Trophy