Nastase Tiriac Trophy

GAME cu GAME Tecau in finala de dublu la Nastase Tiriac Trophy

Horia Tecau a jucat in finala de dublu a turneului ATP 250 de la Bucuresti, duminica la pranz live text pe Onlinesport.ro (12:30) alaturi de partenerul sau Jean Julien Rojer.

FINAL Tecau/Rojer - Furstenberg/Matkowski 6-4, 6-4

GAME, SET si MECI: Tecau/Rojer castiga meciul si turneul Nastase Tiriac Trophy 2014.

SET 2, 5-4 Tecau va servi pentru castigarea meciului si a titlului de la Bucuresti.

SET 2, 4-3 La fel ca in setul inaugural Tecau si Rojer reusesc break-ul in clasicul game sapte. Serveste Rojer pentru 5-3 si desprinderea pe tabela.

SET 2, 1-1 Game alb reusit de Tecau si Rojer. Acestia isi mentin primul serviciu la un nivel ridicat, lucru foarte important intr-o disputa de dublu.

SET 1, 6-4 Tecau serveste ca din tun si primul set revine perechii Tecau/Rojer.

SET 1, 5-4 Perechea noastra, sa-i spunem asa dupa Tecau, va servi pentru castigarea primului set.

SET 1, 4-3 Tecau si Rojer fac break-ul la primele sanse avute si vor servi cu mingi noi pentru 5-3 pe tabela.

UPDATE 12:46 Incepe meciul cu perechea poloneza la serviciu.

UPDATE 12:36 Cele doua echipe finaliste au intrat pe Arena Centrala. Cer acoperit la Bucuresti in aceasta zi finala a Nastase Tiriac Trophy. Exista sanse de ploaie.

Cei doi vor intalni cu trofeul pe masa perechea poloneza formata din Mariusz Fyrstenberg si Marcin Matkowski, cap de serie numarul 3.

Tecau si Rojer au trecut in semifinale de Jamie Murray/John Peers (Marea Britanie/Australia, nr. 4), cu 2-6, 7-6 (7/3), 10-8, dupa o ora si 34 minute de joc.

Pentru Tecau este a treia finala consecutiva in turneul de dublu de la Bucuresti, dupa ce le-a castigat pe precedentele doua alaturi de suedezul Robert Lindstedt, respectiv bielorusul Max Mirnyi.

De la ora 15:00 se joaca finala de simplu care ii opune pe Lukas Rosol, castigatorul din 2013, si Grigor Dimitrov, principalul favorit al turneului din acest an.



GAME cu GAME Tecau in finala de dublu la Nastase Tiriac Trophy