Tenis

Nastase si Tiriac s-au oferit sa investeasca in baza sportiva de la Arenele BNR. Raspunsul autoritatilor l-a dezgustat pe fostul lider ATP

Ilie Nastase a declarat intr-o emisiune televizata ca a fost dispus impreuna cu Ion Tiriac sa investeasca o suma importanta in modernizarea bazei sportive din Parcul cu Platani, insa propunerea lor s-a lovit de indiferenta autoritatilor.

"Ne-am oferit sa reconditionam noi baza sportiva de la BNR. Cu 2-3 milioane de euro se poate face ceva frumos, dar nu se doreste. Eu cu domnul Tiriac mai avem putin si ce facem, luam stadioanele cu noi in cimitir? Am fi facut sa ramana tot pentru oameni", a spus Nastase la Digi Sport.

"Mi-e rusine si scarba sa mai traiesc in tara asta. Nu ma mai intereseaza turneul de tenis. Mi-a dat Nadia mesaj indignata ca nu e posibil ce se intampla in tara dupa mai bine de 20 ani", a adaugat Nastase.

Ion Tiriac a anuntat ca editia din acest an a turneului Nastase Tiriac Trophy de la Bucuresti va fi ultima si ca va vinde licenta concursului ATP pentru a nu-si face numele de ras.

Decizia lui Tiriac vine dupa ce ISU nu a mai acordat autorizatie de functionare pentru Arena Centala din complexul sportiv BNR, o arena construita in anul 1972 si reconditionata in 1991 din banii aceluias Ion Tiriac.

Acesta a mai povestit cum inaintea meciului de Cupa Davis a investit un milion de marci germane pentru modernizarea arenei centrale astfel ca Romania sa poata juca pe teren propriu cu Marea Britanie.



Nastase si Tiriac s-au oferit sa investeasca in baza sportiva de la Arenele BNR. Raspunsul autoritatilor l-a dezgustat pe fostul lider ATP