Tenis

Murray protagonist in propria mare mahmureala. Vedeti ce nebunie a facut scotianul

Andy Murray a obtinut in septembrie 2012 primul sau titlu de Mare Slem din cariera dupa ce s-a impus in fata lui Novak DJokovic la US Open. Meciul a fost LIVE pe Onlinesport.ro tarziu in noapte si la final Murray avea sa devina primul britanic dupa 76 de ani castigator intr-un turneu de Mare Slem.

Ce nu am stiut pana acum este ca scotianul, un tip de altfel linistit pe terenul de tenis, s-a imbatat zdravan cu sampanie in avionul care il aducea in Europa, iar in euforia creata s-a spalat pe dinti cu crema de fata in loc de pasta normala de dinti.

Marturisirea vine chiar din partea prietenei acestuia, Kim Sears, care a vorbit pentru BBC despre aventura lui Murray la New York.

"Am mers la toaleta si m-am spalat pe dinti accidental cu crema de fata", i-a spus scotianul iubitei sale dupa ce s-a trezit din marea mahmureala.

"Cand m-am trezit mi-a spus ca a baut mai multe cupe de sampanie si nici nu-mi trece prin cap ce facuse", si-a amintit Mears.

In varsta de 26 ani, Murray incearca sa castige turneul de la Wimbledon unde anul trecut a pierdut finala in fata lui Roger Federer.



Murray protagonist in propria mare mahmureala. Vedeti ce nebunie a facut scotianul