Tenis

Lovitura de teatru pentru Halep: Il ia Bouchard pe Fissette?

Fostul antrenor al Simonei Halep, Wim Fissette, alaturi de care jucatoarea din Romania a obtinut cele mai bune rezultate din cariera, ar putea ajunge sa o antreneze pe Eugenie Bouchard, una dintre tinerele sperante din tenis, o prezenta in Top 10 WTA.

Wim Fissette se afla pe lista scurta a lui Bouchard, a scris zilele trecute versiunea canadiana a Yahoo. Cu toate ca antrenorul a declarat ca nu a fost contactat direct de Bouchard, canadienii il citeaza pe Fissette spunand ca in ultima vreme a fost cautat de mai multi agenti ai unor jucatori.

Canadienii mai scriu ca "Fissette se afla in capul listei pentru multi jucatori. Belgianul a antrenat-o pe Kim Clijsters si a realizat lucruri minunate cu Halep in 2014, inainte ca romanca sa decida ca prefera sa lucreze cu un conational."

la fel ca Simona Halep, si Eugenie Bouchard a renuntat la antrenor la finalul sezonului 2014, pe moment cautand un tehnician. 

In ceea ce o priveste pe Halep, aceasta a anuntat ca va fi antrenata de un relativ anonim, Victor Ionita, dar consiliata in primele trei turnee din an de suedezul Thomas Hogstedt.



Lovitura de teatru pentru Halep: Il ia Bouchard pe Fissette?