Tenis

Asa am trait Simona Halep - Jelena Ostapenko in semifinale la Dubai

Sursă foto: https://twitter.com/Simona_Halep/

Jucatoarele Simona Halep si Jelena Ostapenko s-au infruntat, vineri, de la ora 15:00, pentru un loc in finala turneului WTA 500 de la Dubai.

Halep - Ostapenko 6-2, 6-7, 0-6


SET 3. 0-6 Ostapenko inchide setul dupa o eroare a lui Halep. Jucatoarea noastra a avut doua mingi de break pe care insa le-a irosit. Ostapenko e in finala de la Dubai, unde o va intalni pe Veronika Kudermetova.

SET 3, 0-5 Al treilea break pentru Ostapenko in acest set. Halep pare ca a abandonat disputa dupa pierderea setului doi.

SET 3, 0-4 Ostapenko domina jocul autoritar. Patru game-uri la foc automat in 12 minute.

SET 3, 0-3 Dubla greseala comisa de Halep la 30-40. Ostapenko obtine al doilea break si e in controlul partidei.

SET 3, 0-1 Ostapenko e pe val si incepe cu break, dupa un set doi in care a avut 18-3 la lovituri direct castigatoare.

TIE-BREAK: 0-1, 0-2, 0-3, 0-4, 0-5, 0-6, 0-7.
Ostapenko trimite meciul in decisiv dupa un tie-break fara istoric. Nu mai putin de patru minibreak-uri obtinute de letona, care la final a ridicat mainile impulsionand publicul spectator.

SET 2, 6-6 As pentru Halep la 15-30 intr-un moment sub presiune. Al cincilea in meci pentru Simona. A urmat insa o dubla greseala care i-a oferit lui Ostapenko minge de set. Letona a impins-o in spate pe Halep, insa a cedat prima si a trimis in fileu dupa un raliu (Egalitate). Halep a comis apoi o noua dubla greseala, dar a servit cu mult efect pe al doilea si Ostapenko a trimis cu returul in fileu (a doua egalitate). Ce game salveaza Halep pana la urma. O luptatoare asa cum o stim.

SET 2, 5-5 Halep trimite setul in prelungiri. Ostapenko loveste in continuare foarte tare, dar Simona reuseste sa o impinga pe letona la greseala.

SET 2, 4-5 Ostapenko solicita interventia medicului pentru o problema la piciorul drept. Pare a fi o batatura la unul dintre degete.

SET 2, 4-4 As pe linie servit de Halep cand avea mai mare nevoie. Setul ramane in echilibru in pofida unui raport de 1-14 la lovituri castigatoare cu forehand-ul.

Veronika Kudermetova este prima finalista de la Dubai, aceasta profitand de abandonul Marketei Vondrousova inaintea semifinalei de vineri.

SET 2, 2-3 Halep isi ia inapoi break-ul pierdut anterior si revine puternic in acest set, dupa ce a fost condusa 0-3.

SET 2, 1-3 Risca din nou Ostapenko pe retur si mingea iese afara. Primul game reusit de Halep in acest set.

SET 2, 0-3 Lung de linie castigator gasit de Ostapenko pe forehand la 40-30.

SET 2, 0-2 Ostapenko profita de cele doua duble greseli comise de Halep in acest game si obtine break-ul dupa o lovitura castigatoare cu forehandul. In primul set letona a avut 9 astfel de lovituri, Halep doar 3.

SET 1, 6-2 Halep inchide cu serviciu as un game de doar un minut si 12 secunde. Setul intai a avut o durata de 27 de minute.

3-20 raportul erorilor nefortate in SET 1

SET 1, 5-2 Al doilea break obtinut de Halep. Serviciul letonei s-a prabusit complet.

SET 1, 3-2 Halep profita de prima minge de break din meci si trece la conducere in premiera. Un gam in care Ostapenko a avut 40-30 si apoi avantaj in prelungiri.

SET 1, 1-2 Un prim game in care Halep a pus probleme pe serviciul advers. Jucatoarea noastra a revenit de la 15-40, dar n-a reusit sa forteze break-ul. Ramane Ostapenko in fata.

SET 1, 1-1 Inceput echilibrat la serviciu de ambele parti. Fiecare jucatoare a cedat cate un punct in game-urile in care au servit.

15:08 A inceput meciul cu Ostapenko la serviciu.

Cotele oferite de CASA Pariurilor
Halep - 1.40 | Ostapenko - 3.20

Este a treia oara cand Simona Halep o intalneste pe Jelena Ostapenko in circuit. Scorul general este egal.

Ostapenko a invins-o pe Halep in finala de la Roland Garros, in 2017, furnizand una dintre marile surprize ale acestui deceniu in tenisul mondial feminin.

Halep si-a luat revansa la Beijing, unde ajungea in premiera numarul unu mondial.

La ora actuala Ostapenko este mai bine clasata decat Halep in clasamentul mondial. Letona a inceput saptamana pe locul 21, in timp ce Halep este a 23-a.



Asa am trait Simona Halep - Jelena Ostapenko in semifinale la Dubai