Tenis

Asa am trait Simona Halep - Maria Sharapova la US Open

Sursă foto: twitter.com

Am transmis in aceasta pagina live text marti noapte dupa ora 2:00 meciul dintre Simona Halep si Maria Sharapova.  A fost de departe "finala" din primul tur la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al sezonului.

FINAL Halep - Sharapova 4-6, 6-4, 3-6 live streaming aici

SET 3, 3-6 Halep trimite in afara terenului si Sharapova castiga acest meci dupa mai bine de doua ore si jumatate de lupta titanica. Halep a avut sansa de break, dar a ratat incredibil un forehand cu intreg terenul in fata. Un meci cat o finala in primul tur la US Open.

SET 3, 3-5 Halep ramane in meci, dar acuza probleme la piciorul stang.

SET 3, 2-5 As cu al doilea serviciu reusit de Sharapova si campioana din 2006 de la US Open se apropie la un game de victorie. Halep in continuare cu spatele la zid.

SET 3, 2-4 Halep serveste ideal cu prima minge si o obliga pe Sharapova sa greseasca. Pana aici se repeta scorul din setul anterior.

SET 3, 1-4 Ajutata si de fileu Sharapova gaseste terenul la 40-30 cu un forehand in lung de linie.

SET 3, 1-3 Halep isi castiga la zero game-ul de serviciu si transmite un mesaj de lupta si rezistenta.

SET 3, 0-3 Sansa buna ratata de Halep in acest game de a recupera break-ul cedat anterior. Sharapova revine de la 0-30 si are din nou trei game-uri in fata, dupa ce in setul secund a condus cu 4-1.

SET 3, 0-2 Halep scapa un rever in afara terenului si Sharapova se desprinde cu break.

SET 3, 0-1 Sharapova revine incarcata de energie pozitiva de la vestiar si castiga game-ul de serviciu.

INFO: Sharapova a solicitat pauza de vestiar, Halep armane pe teren si se incalzeste la serviciu. Cahill discuta cu Pavel in tribuna. Urmeaza setul decisiv.

SET 2, 6-4 Dupa cinci mingi de break salvate Halep reuseste primul as in acest meci si are minge de set. Sharpova ataca navalnic al doilea serviciu al Simonei si trimite afara. Set Halep de la 1-4 si minge de break salvata. Un set secund castigat de Halep printr-un procentaj crescut la primul serviciu (70%). Sharapova a depasit 50 de erori nefortate.

SET 2, 5-4 Dubla greseala comisa de Sharapova la minge de break pentru Halep si cine ar mai fi crezut in sansa Simonei la 1-4 mai devreme in acest set?!

SET 2, 4-4 Halep salveaza doua mingi de break si egaleaza scorul cu primul serviciu pus excelent in teren de doua ori la rand. Renasc fanii Simonei din tribune dupa acest al treilea game consecutiv.

SET 2, 3-4 Rumoare in tribune, unde majoritatea spectatorilor sunt de partea Mariei Sharapova. Aceasta dupa ce Halep obtine un break la zero.

SET 2, 2-4 Halep se agata de acest game si salveaz o minge de break, dupa care izbuteste un "winner" cu forehand-ul in lung de linie.

SET 2, 1-4 Sansa de break irosita de Halep sau, altfel spus, salvata de Sharapova. Rusoaica se distanteaza pe tabela dupa trei puncte in care a servit fabulos.

SET 2, 1-3 Sharapova rupe echilibrul in acest set cu acelasi joc agresiv si prin care o obliga pe Halep la o defensiva permanenta.

SET 2, 1-2 Unghi fabulos gasit de Sharapova cu forehand-ul in diagonala. Halep ajunge mingea si o pune in teren, dar Sharapova indeplineste apoi o simpla formalitate inchizand game-ul la 30. Halep recuperase doua puncte de la 40-0.

SET 2, 1-1 Game urias salvat de Halep de la 15-40. Sharapova ar fi luat o optiune serioasa pentru victorie la 2-0 si serviciul in game-ul urmator.

SET 2, 0-1 Sharapova incepe la serviciu si pune pe tabela al treilea game consecutiv. Halep incepe sa piarda contactul cu rusoaica.

SET 1, 4-6 Sharapova inchide setul dupa fix o ora de la primul serviciu cu un forehand castigator in diagonala terenului.

SET 1, 4-5 Rever castigator gasit formidabil de Sharapova la 40-30 pe propriul serviciu dupa ce mingea a doua fusese returnata promitator de Halep.

SET 1, 4-4 Halep isi castiga serviciul dupa patru break-uri la rand, cate doua de fiecare parte. Sharapova a avut minge de 5-3, dar a trimis un retur dezordonat in afara terenului.

INFO: Andrei Pavel, fostul mare jucator al Romaniei, urmareste meciul alaturi de Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep.

SET 1, 3-4 Al patrulea break la rand si Halep n-o lasa pe Sharapova sa se desprinda sau. La 40-40 rusoaica si-a mai trecut in cont o dubla eroare, apoi a comis o greseala nefortata cu forehand-ul.

SET 1, 2-4 Inca un break reusit de Sharapova, care se elibereaza cu un strigat salbatic dupa mingea trimisa de Halep in afara terenului. Simona recuperase dupa puncte de la 0-40, dar n-a mai putut evita pierderea game-ului, fiind impinsa mult in spatele terenului de loviturile rusoaicei.

SET 1, 2-3 Halep isi ia inapoi break-ul dupa un game in care a revenit de la 0-30.

SET 1, 1-3 Primul break al meciului este reusit de Sharapova, jucatoare care speculeaza al doilea serviciu moale pus in teren de Halep. Returul rusoaicei face ravagii pana acum, desi Halep a castigat in acest game cel mai spectaculos punct al meciului dupa o defensiva de manual.

SET 1, 1-2 Sharapova comite prima duble greseala a meciului cu un al doilea serviciu care ii tradeaza lipsa meciurilor din ultima perioada. O dubla in urma careia Halep egaleaza in game (40-40). Game-ul se prelungeste la peste sapte minute, iar Sharapova ajunge la zece erori nefortate. In cele din urma Sharapova revine la conducere dupa un prim serviciu bine plasat, Halep a returnat in plasa fileului.

SET 1, 1-1 Halep isi castiga cel dintai game de serviciu cu putin ajutor din partea rusoaicei. Sharapova are deja cinci lovituri castigate direct in doar doua game-uri. Halep un singur "winner" pana acum.

SET 1. 0-1 Primul challenge al meciului este solicitat de Sharapova si rusoaica intoarce punctul in favoarea ei. Mingea initiala fusese data in teren la un forehand al Simonei. Game-ul este castigat de Sharapova dupa o lovitura foarte puternica.

3:03 Incepe meciul cu Sharapova la serviciu.

2:55 Cele doua jucatoare au patruns pe teren. Sharapova a spus la intrarea pe teren ca pentru ea este o noua provocare, in timp ce Halep a declarat ca s-a antrenat bine si ca este nerabdatoare sa joace.

Scorul intalnirilor directe este 6-0 in favoarea jucatoarei din Rusia.

Sharapova a castigat titlul la US Open in 2006.

Revenita pe teren in luna aprilie dupa suspendarea pentru dopaj, Sharapova a disputat 9 meciuri pana acum (6-3).

Ultima oara rusoaica a evoluat la Stanford pe 1 august, unde s-a retras inaintea meciului din turul secund cu Lesia Tsurenko.



Asa am trait Simona Halep - Maria Sharapova la US Open