Tenis

GAME cu GAME Simona Halep in sferturi la Shenzhen (China)

Simona Halep a jucat in sferturile de finala ale turneului de la Shenzhen din China, joi dupa 9:00, contra jucatoarei sarbe Aleksandra Krunic.

FINAL Halep - Krunic 6-3, 6-3

10:13 Final de meci. Halep se impune cu un nou break si ajunge in semifinale, acolo unde o va intalni pe chinezoaica Saisai Zheng.

10:10 Halep obtine un nou break (4-3), dupa care dubleaza cu un game alb pe propriul serviciu.

10:03 Trei sanse de break in dreptul lui Krunic. Se inmultesc erorile in jocul Simonei Halep si se produce break-ul la zero. Este al doilea game la rand cedat de Halep fara punct castigat (3-3).

10:01 Game la zero izbutit de Krunic (3-2), primul in acest meci in dreptul sarboaicei.

9:58 Halep revine de la 0-30 intr-un game dificil pe propriul serviciu si dupa patru puncte la rand ajunge la 3-1.

9:53 Izbucnire nervoasa a Simonei dupa un punct pierdut la 15-0 pe serviciul advers. Destul de incordata Halep la acest scor.

9:50 Krunic o prinde pe Halep usor nepregatita si obtine punctul cu reverul in lung de linie. Sansa de break pe care Halep o anuleaza cu un contre pied. Halep iese din dificultate cu un serviciu as si castiga un game in care a salvat doua sanse de break (2-0).

9:47 Halep detine controlul partidei si incepe cu un break setul secund (1-0).

9:45 Setul al doilea debuteaza cu jucatoarea din Serbia la serviciu.

9:40 Minge de set pentru Halep dupa o dreapta trimisa putin afara de Krunic. Primul serviciu nu intra si Halep trimite apoi in banda fileului. Krunic greseste inca o data cu forehand-ul si Halep are o noua sansa de set de care profita. Mingea sarboaicei se opreste in fileu (6-3).

9:34 Halep reface ecartul de trei lungimi si se apropie la un singur game de castigarea primului set (5-2).

9:26 Game alb reusit de Halep si jucatoarea noastra dubleaza break-ul obtinut anterior (4-1).

9:24 Krunic rateaza o minge usoara, iar Halep are doua sanse pentru un nou break. Prima salvata cu un challenge de Krunic, dar la a doua sarboaica greseste. Break Halep, al doilea in acest meci (3-1).

9:17 Halep incearca doua lovituri de forehand din deplasare. Prima iese putin afara, dar a doua intra spectaculos in teren (15-15). Krunic replica la randul sau cu un retur castigator si meciul incepe tare. Halep se grabeste sa inchida un punct si trimite in fileu. Sunt doua sanse de re-break pentru Krunic. Prima este salvata cu un smash castigator, dar a doua este facuta cadou dupa o eroare nefortata (2-1).

9:15 Doua sanse de break pentru Halep dupa un forehand castigator in contre pied reusit de jucatoarea noastra. Krunic recupereaza un punct dupa un serviciu as si apoi egaleaza cu o diagonala scurta. Halep contraatacat si face punctul cu o dreapta castigatoare in diagonala. O noua sansa de break de care profita in urma unei erori nefortate din partea adversarei (2-0).

9:10 Incepe meciul cu Halep la serviciu. Un prim game extrem de agresiv, cu lovituri adanci in terenul advers (40-0). Vine si prima dubla eroare, dar game-ul este castigat fara probleme.

9:05 Halep si Krunic au iesit la incalzire. Vreme insorita, ideala pentru tenis la Shenzen.

8:50 Final de meci intre Dyas si Zheng. Aceasta din urma se impune in trei seturi, cu 3-6, 7-6, 6-2, si speram ca o va intalni pentru nu loc in finala pe Simona Halep.

8:30 Meciul dintre Dyas si Zheng a ajuns in decisiv dupa ce chinezoaica s-a impus in tiebreak-ul setului al doilea. Startul partidei Simonei Halep va fi asadar dupa ora 9:00.

7:30 Bun gasit prieteni ai tenisului. Asteptam in intrarea pe teren a SImonei Halep pentru meciul cu Alexandra Krunic din sferturile Shenzen Open. Pana atunci pe arena centrala se afla in desfasurare meciul dintre Zarina Dyas si Shuai Zheng. Suntem in setul doi dupa ce Dyas l-a castigat pe primul.

Krunic este numarul 84 WTA si are 21 de ani. 

Simona Halep este favorita numarul 1 de la Shenzhen, primul turneu la care isi pregateste asaltul pentru Australian Open. 

Turneul de la Shenzhen are premii in valoare de 500.000 de dolari si se joaca pe suprafata dura (hard). 



GAME cu GAME Simona Halep in sferturi la Shenzhen (China)