Tenis

GAME cu GAME Simona Halep, al doilea meci la Shenzhen

Simona Halep va juca miercuri, in cadrul turneului de la Shenzhen (China) al doilea meci, contra unei jucatoare in varsta de 17 ani.

FINAL Halep - Vikhlyantseva 6-2, 6-2

9:36 Final de partida. Simona Halep se califica in sferturi de finala la Shenzen.

9:32 Inca un break in dreptul Simonei, iar jucatoarea noastra urmeaza la serviciu pentru inchiderea partidei.

9:28 Halep dubleaza break-ul si se distanteaza la 4-2.

9:25 Dubla eroare comisa de Vikhlyantseva la minge de break pentru Halep. Din nou avantaj pentru Halep in acest set (3-2).

9:22 Rusoaica isi ia inapoi break-ul dupa un game in care Halep a gresit nepermis de mult (2-2).

9:18 Break Halep, primul in acest set al doilea. Jocul curge in favoarea Simonei, care cu fiecare lovitura intra si mai bine in meci gasindu-si reperele pe teren (2-1).

9:15 Halep egaleaza rapid in urma unui game in care a cedat un singur punct (1-1).

9:12 Vikhlyantseva conduce in premiera in acest meci dupa un prim game al setului secund foarte disputat in care Halep a ratat doua sanse de break.

9:06 Incepe setul al doilea cu Vikhlyantseva la serviciu.

9:04 Primul set ii revine Simonei Halep in 30 de minute cu 6-2.

9:00 Vikhlyantseva ramane in set dupa un game in care a avut 40-0 la un moment dat. Halep a recuperat doua puncte, dar a ratat cu usurinta un passing in lung de linie din apropierea fileului (5-2).

8:57 Halep nu slabeste ofensiva si se apropie la un singur game de castigarea primului set (5-1), dupa un game deloc usor in care a revenit de la 15-30.

8:54 Rusoaica obtine primul sau game in acest meci. Este 4-1 pentru Halep la adapostul a doua break-uri.

8:47 Inca in break in dreptul Simonei Halep, jucatore care controleaza fiecare schimb. Sa nu uitam totusi ca Natalia Vikhlyantseva ocupa locul 584 in lume.

8:41 Trei mingi de break salvate de Halep, urmate de alte doua. Primul serviciu nu functioneaza la Halep in acest debut de meci. Pana la urma Halep isi castiga game-ul de serviciu si se distanteaza la 2-0 pe tabela.

8:37 Minge de break pentru Halep in primul game de la 15-40. Rusoaica greseste patru puncte la rand, printre care si o dubla eroare, iar break-ul vine inca din debut pentru Simona.

8:35 Incepe meciul cu jucatoarea din Rusia la serviciu.

8:30 A inceput incalzirea intre cele doua jucatoare.

8:15 S-a incheiat meciul dintre Zvonareva si Buyukakcay cu victoria in doua seturi a jucatorei din Rusia. Pe terenul central de la Shenzen urmeaza Simona Halep cu Natalia Vikhlyantseva.

7:30 Bun gasit la o noua intalnire cu tenisul si cu Simona Halep. Astazi Halep joaca in optimi la Shenzen in meciul al doilea pe arena centrala. Acesta va incepe dupa ora 8, mai precis dupa terminarea partidei dintre Vera Zvonareva si Cagla Buyukakcay.

Halep a debutat luni la Shenzhen si a trecut in trei seturi de germanca Anikka Beck. A fost primul meci oficial al Simonei Halep in 2015.

Romanca este favorita numarul 1 in cadrul acestui turneu desfasurat pe suprafata hard si cu premii in valoare de 500.000 de dolari.

Halep o va intalni in turul al doilea pe rusoaica Natalia Vikhlyantseva, numarul 588 mondial. In varsta de doar 17 ani, Vikhlyantseva a reusit sa invinga in primul tur o jucatoate de Top 100, pe Anna Friedsam (85 WTA).

[news-111646]



GAME cu GAME Simona Halep, al doilea meci la Shenzhen