Tenis

LIVE Maria Sharapova si Petra Kvitova o ataca pe Simona Halep

Maria Sharapova si Petra Kvitova au jucat vineri dimineata, de la ora 7:30, in sferturle de finala ale turneului de tenis din Beijing pentru a-si continua cursa pentru locul 2 mondial. Ambele s-au calificat in semifinale si raman cu tinta pusa pe locul Simonei Halep in ierarhia WTA. Sambata transmitem in aceasta pagina de la 9:30 dimineata cele doua semifinale de la Openul Chinei.

SEMIFINALE WTA BEIJING
FINAL Maria Sharapova-Ana Ivanovic 6-0, 6-4

SET 2: Final de partida. Sharapova se califica in finala turneului WTA din Beijing si o depaseste, oficial, pe Simona Halep in clasamentul mondial.

SET 1: Sharapova joaca fabulos si Ivanovic pierde primul set fara game castigat. Rusoaica este la un set distanta de calificarea in finala Openului Chinei.

[news-109842]

FINAL Samantha Stosur-Petra Kvitova 3-6, 7-5, 2-6

SET 3: Kvitova se califica in finala dupa ce a dominat-o autoritar pe Stosur in setul decisiv. Sportiva de la Antipozi nu a mai reusit sa tina ritmul de la 2-2 si astfel Kvitova, jucatoare care se bucura de suportul masiv al fanilor din China, se apropie la o victorie distanta de trimiterea Simonei Halep pe locul 4 mondial.

SET 2: Un set secund castigat la mare lupta de Stosur, jucatoarea care a mentinut o presiune constanta asupra Petrei Kvitova. Prima minge de set a si fost fructificata de australianca. Avem asadar decisiv intre cele doua.

10:52 Cele doua jucatoare au revenit pe teren si meciul va fi reluat in cateva momente.

10:50 Organizatorii au facut eforturi uriase pentru a zvanta suprafata de joc, folosind prosoape uriase pentru acoperirea fiecarui metru patrat al terenului. Aproape jumatate de ora de la intreruperea meciului.

10:35 Ploaia isi face aparitia dupa incheierea primului set si meciul este suspendat pana la finalizarea operatiunii de inchidere a acoperisului.

Set 1: Kvitova se impune in primul set dupa 44 de minute. Un singur break a facut pana la urma diferenta intre cele doua.

[news-109826]

FINAL Maria Sharapova - Svetlana Kuznetsova 6-0, 6-4

SET 2: Game urias castigat de Sharapova la scorul de 2-2 pe propriul serviciu. Un game intens, dramatic chiar, cu numeroase mingi de break salvate. Kuznetsova a realizat break-ul (4-3), dar nu a rezistat ofensivei adversarei sale si Maria Sharapova a inchis meciul cu 6-4.

SET 1: Sharapova este de neoprit si castiga fara game pierdut un game in care a aratat determinare si forta.

FINAL Petra Kvitova - Roberta Vinci 7-6 (7-2), 6-4

SET 2: O noua revenire din partea Petrei Kvitova. Condusa cu 2-0 in debutul setului secund, campioana de la Wimbledon intoarce spectaculos rezultatul (4-2). Kvitova a pastrat break-ul pana la final si s-a calificat in semifinale. Urmatoarea adversara: Samantha Stosur.

SET 1: Vinci a inceput mai bine si a condus cu 5-1 prin doua break-uri. Nu a reusit sa inchida setul in doua ocazii la serviciu si Kvitova a egalat la cinci cu patru game-uri luate la rand. Cehoaica a trecut in premiera la conducere (6-5), dar Vinci a reactionat intr-un final trimitand setul in tie-break. Kvitova a dominat jocul decisiv, impunandu-se la doi cu un serviciu as, al treilea in setul inaugural intins pe durata a 57 de minute.
 

Halep poate cadea maxim pe locul 4 in China, dupa ce a abadonat fara sa joace in sferturile de finala.

Simona Halep avea locul 2 WTA asigurat doar daca juca in finala. Cum acest lucru nu s-a intamplat, iata ce se poate intampla.

Halep va ramane peste Kvitova, cu conditia ca aceasta sa nu castige turneul.

Halep nu va fi depasita nici de Sharapova decat in situatia in care rusoaica se va califica in finala.

Sharapova si Kvitova se pot intalni in finala, fiind pe parti diferite ale tabloului. Daca Sharapova ajunge in finala si o bate pe Kvitova, Halep va cadea pe 3, daca o eventuala finala intre cele doua va fi castigata de Kvitova, atunci Halep va fi pe 4.



LIVE Maria Sharapova si Petra Kvitova o ataca pe Simona Halep