Tenis

Ion Țiriac despre verdictul TAS în cazul Simonei Halep: ”Nu mă așteptam”. Unde spune că a greșit sportiva

Un verdict la care Ion Țiriac spune că nu se aștepta, mai ales după ce acesta a trăit un moment similar cu gimnasta Andreea Răducan la Jocurile Olimpice de la Sydney în 2000.

”Nu mă așteptam pentru o singură rațiune, Sydney. Acolo am demonstrat cu acte în regulă că situația Andreei Răducan a fost o făcătură. Proba ei, exact ca proba de sânge a lui Halep, a fost manipulată într-un fel sau altul. Așa că nu aveam prea multă încredere.

”Să fiu sincer, îi mulțumesc lui Dumnezeu că am greșit și nu am avut încredere (n.r. – TAS). Nu mă așteptam să fie atât de corecți, de drastici acolo.

”Halep nu a fost dopată, drogată. S-a întâmplat dintr-un produs oarecum manipulat. Au spus că neglijența e vina ei. Mă îndoiesc că e vina ei”, a declarat Ion Țiriac la Gsp.

Ion Țiriac mai crede că Halep a greșit în prima fază după apariția cazului de dopaj, când a ales să tacă și să-și protejeze echipa de la Academia Muratoglu.

Potrivit lui Țiriac, Halep ar fi trebuit să iasă și să solicite anchetarea oamenilor din echipa ei: ”Echipa a recunoscut după 6-8 luni. Prea târziu! Mortul e mort”.



Ion Țiriac despre verdictul TAS în cazul Simonei Halep: ”Nu mă așteptam”. Unde spune că a greșit sportiva