Tenis

Ilie Năstase o vede pe Simona Halep înapoi pe terenul de tenis: ”Nu e finalul carierei”

În continuare suspendată provizoriu pentru dopaj până la apariția verdictului oferit de Sports Revolution, tribunalul independent care a audiat-o la finalul lunii iunie, Simona Halep s-a prăbușit în clasamentul mondial.

Fosta lideră mondială n-a mai disputat niciun meci în ultimele 52 de săptămâni și astfel practic nu mai are un clasament pe care să conteze.

Pentru Ilie Năstase acest aspect nu are o importanță prea mare, primul lider mondial în tenisul masculin fiind de părere că Simona Halep nu și-a spus încă ultimul cuvânt în tenisul de performanță.

”Eu cred că are şanse să revină în circuit pentru că este tânără, am văzut că a rămas în contact cu tenisul, nu a plecat pe munte undeva, să rămână închisă. În niciun caz nu este sfârşitul carierei pentru ea.

”Ea a fost numărul 1 mondial şi dacă numărul 500 bate astăzi pe numărul 1 mondial nu se supără nimeni”, a declarat Ilie Năstase într-un interviu pentru Agerpres în ziua când s-au împlinit 50 de ani de când a devenit primul lider mondial ATP.



Ilie Năstase o vede pe Simona Halep înapoi pe terenul de tenis: ”Nu e finalul carierei”