Tenis

Ilie Nastase intr-o forma de invidiat dupa ce a avut Covid: "Nu stiu ce i-au facut in spital"

Fostul mare tenismen a fost internat in spital dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus si a facut Covid, boala care tine planeta in joc de glezne de doi ani.

Ilie Nastase a fost internat la Spitalul de Boli Infectioase "Matei Bals" din Capitala, cea mai importanta unitate medicala in lupta cu Sars-Cov-2.

Externat in urma cu trei saptamani, Ilie Nastase isi petrece sarbatorile de iarna in Bucovina alaturi de sotia sa, Ioana.

Acesta din urma a oferit pentru Click informatii despre starea primului lider ATP din istoria tenisului profesionist.

"Ilie e mai bine decat inainte, nu stiu ce i-au bagat in spital, ce tratamente i-au facut, dar e intr-o forma de zile mari. Taie si cara lemne toata ziua, pentru ca eu sunt cu semineul", a declarat Ioan Nastase.

Actuala sotie a lui Ilie Nastase a mai spus ca vor ramane in Bucovina pana dupa Anul Nou, peisajul de la Gura Humorului fiind descris ca "idilic".

"Suntem intr-un loc de poveste, la o casuta, cu sauna si jacuzzi, tot confortul. Doar noi doi, fratele meu si sotia lui", a mai povestit Ioana Nastase.

La externarea din spital Ilie Nastase declarase ca a avut o forma usoara a bolii Covid si ca plamanii nu i-au fost afectati.

Ilie Nastase este vaccinat cu schema completa impotriva Covid si, desi spune ca vaccinul nu l-a ferit de boala, admite ca fara acesta ar fi avut mai mult de tras.



Ilie Nastase intr-o forma de invidiat dupa ce a avut Covid: "Nu stiu ce i-au facut in spital"