Tenis

Halep contra Sharapova in optimi la Openul Chinei. A 8-a oara cu noroc?

Sursă foto: twitter.com/usopen

Simona Halep are in aceasta saptamana sansa de a ajunge in premiera numarul unu mondial, dar tot in premiera trebuie sa o invinga pe Maria Sharapova pentru a-si atinge unul dintre obiectivele carierei.

Halep o intalneste pe Sharapova in turul 3 la Openul Chinei de la Beijing, acolo unde jucatoarea noastra a ramas cel mai inalt cap de serie din competitie dupa eliminarea liderului mondial Garbine Muguruza.

Sharapova joaca la Beijing cu o invitatie din partea organizatorilor, asa cum s-a intamplat si la US Open, unde rusoaica i-a administrat lui Halep a saptea infrangere din tot atatea meciuri.

In cele doua meciuri disputate la Beijing, Sharapova a avut nevoie de set decisiv de fiecare data, contra Anastasijei Sevastova si Ektarinei Makarova. Cu Sevastova partida a fost un adevarat thriller de peste 3 ore, cu un decisiv castigat cu 9-7 in tie-break.

Va reusi Halep sa puna in sfarsit capat cosmarului numit Sharapova sau se va prelungi aceasta serie de esecuri in fata fostei lidere mondiale?

Meciul Halep – Sharapova va fi live text pe onlinesport.ro miercuri la o ora pe care organizatorii inca nu au anuntat-o.



Halep contra Sharapova in optimi la Openul Chinei. A 8-a oara cu noroc?