Tenis

Halep: "Accidentarea nu e grava. Voi juca la Roland Garros"

Simona Halep a revenit, joi, in tara dupa retragerea din turneul de la Roma si ii asigura pe fanii tenisului din Romania ca accidentarea sa nu este una care sa ii puna in pericol participarea la turneul de Mare Slem de la Roland Garros.

"Sunt un pic accidentata la abdomen, astazi voi merge sa fac un RMN si sper sa nu fie nimic grav. Eu am facut si o ecografie la Roma si nu e foarte grav. Tocmai de aceea m-am oprit la Roma pentru a putea sa ma recuperez foarte bine si sa pot sa joc la Roland Garros. Acum voi sta cateva zile, pana luni cand cred ca o sa incep sa joc din nou. Dar nu voi face o pauza totala, o sa fac antrenamente fizice", a spus Halep, care a fost asteptata de parinti la sosirea la Bucuresti.

Halep a mai precizat ca durerile la abdomen au aparut in timpul partidei cu Ana Ivanovici, din sferturile de finala ale turneului de la Madrid.

"Medicii mi-au spus sa iau pauza cateva zile si dupa aceea sa reiau, pentru ca nu e ceva foarte grav. Durerile au inceput in meciul cu Ana Ivanovici, le-am simtit la sfarsit. Am continuat totusi la Madrid, dar la Roma n-am mai putut. Trebuie sa stii sa iti dozezi efortul si sa zici stop atunci cand simti dureri. Nu trebuie sa te duci prosteste si sa joci pentru ca iti poate fi mai rau pe termen lung. Orasul Roma imi place, ma bucur mereu cand joc acolo. Este turneul unde am inceput sa joc foarte bine, anul trecut. A trecut repede timpul, dar ma bucur ca a trecut cu folos", a precizat jucatoarea in varsta de 22 de ani.

Turneul de la Roland Garros debuteaza pe 25 mai, iar Halep va fi cap de serie numarul 4.

[news-106925]



Halep: "Accidentarea nu e grava. Voi juca la Roland Garros"