Tenis

Simona Halep prinde grupa ideala la Turneul Campioanelor din Singapore. "Voi da totul"

Simona Halep a intrat sambata in urnele de la Turneul Campioanelor din Singapore. Ceremonia de tragere la sorti a stabilit pentru romanca Grupa Rosie, una cum nu se poate mai buna pentru a avansa in semifinale si a evita-o acolo pe Serena Williams. Meciurile incep pe 20 octombrie si vor fi live pe site-ul onlinesport.ro. Pentru clasamentul, rezultatele si programul din grupele de la Singapore, apasati aici.

Halep va fi in grupa cu Serena Williams, Eugenie Bouchard si Ana Ivanovic. Ea are sansa, daca se va califica in semifinale, sa o intalneasca pe Maria Sharapova si sa scape de o intalnire mai dificila cu Serena Williams. De asemenea, ar avea sansa unei revanse usturatoare in fata rusoaicei.

[news-110148]

"Voi da totul aici", a spus romanca inainte de tragerea la sorti.

Halep a cazut de asemenea cu doua adversare accesibile pe care le poate invinge, Ivanovic si Bouchard, in loc de mult mai dificilele Radwanska si Wozniacki, trimise in Grupa Alba. Halep nu a putut cadea in aceeasi grupa cu Kvitova, ambele fiind capi de serie numarul 2 si trebuind sa fie repartizate in grupe diferite.

Cu Bouchard, romanca are 1-1 la meciuri directe, iar acum Halep o poate spulbera pe canadianca, dupa intalnire de la Wimbledon in care jucatoarea noastra a fost invinsa dupa ce si-a luxat glezna. Cu Ivanovic, Halep conduce 2-1.

Primele doua locuri din grupe se califica in semifinale. Fiecare meci castigat este cotat cu 1 punct. In caz de egalitate la puncte se va face departajarea la numarul de game-uri castigate.

Grupa Rosie: Serena Williams, Simona Halep, Eugenie Bouchard, Ana Ivanovic
Grupa Alba: Maria Sharapova, Petra Kvitova, Agnieszka Radwanska, Caroline Wozniacki 

[news-110018]

12:45 Incepe tragerea la sorti. Vor fi doua grupe, una rosie si una alba.

12:41 Toate jucatoarele sunt mai jos. Un VIP i-a luat locul Simonei Halep din centrul imaginii si a trimis-o la margine. Inca nu a inceput tragerea, continut discursurile.

12:34 Niste discursuri inainte de tragere la sorti care va urma.

12:32 Serena Williams vine intr-o superba rochie galbena. "Sunt pentru prima oara la Singapore".

12:31 Sharapova e cu un cap mai mare decat prezentatorul:

12:29 Kvitova:

12:26 Simona Halep vine intr-o rochie foarte colorata: "Voi lupta pentru fiecare meci"

12:25 Bouchard apare intr-o rochie negra, mulata:

12:24 Si Radwanska:

12:22 Ana Ivanovic a venit intr-o rochie scurta si mulata. "Oau!", nu s-a putut abtine prezentatorul. 

12:20 Incep sa fie prezentate cele opt finaliste, va intra si Simona Halep pe scena. Jucatoarele sunt imbracate in rochii de seara.

12:19 Sunt prezentate Kerber si Makarova, rezervele de la Singapore.

12:16 Ceremonia continua cu diverse prezentari.

12:13 Acum a inceput evenimentul. Sunt prezentati cativa sponsori si oficiali locali.

12:03 Cei de la WTA intarzie, nu au inceput inca tragerea la sorti. In general cei de la WTA intarzie 15 sau 30 de minute.

11:54 Buna ziua si bun gasit pe onlinesport.ro pentru a afla grupa pe care Simona Halep o va avea la Turneul Campioanelor din Singapore.

Grupa posibila
Halep va cadea in grupa sa cu una dintre favoritele 1, una dintre favoritele 3 si una dintre favoritele 4, aflate mai jos. Pe Petra Kvitova o evita, pentru ca este ca si ea favorita numarul 2. Nu va putea cadea in grupa cu ambele favorite 1, 3 sau 4.
Favorite nr. 1: Serena Williams sau Maria Sharapova
Favorite nr. 3: 
Eugenie Bouchard sau Agnieszka Radwanska
Favorite nr. 4: Ana Ivanovic sau Caroline Wozniacki

Ar fi de preferat sa cada in grupa cu Serena Williams pentru a evita o eventula semifinala cu aceasta. Astfel, o grupa buna ar fi cu Sharapova, Bouchard si Ivanovic.

[news-110018]

Cele opt jucatoare care participa la Singapore sunt: Serena Williams, Maria Sharapova, Simona Halep, Petra Kvitova, Eugenie Bouchard, Agnieszka Radwanska, Caroline Wozniacki si Ana Ivanovic.

Primele doua jucatoare din top, Serena Williams si Maria Sharpova vor fi repartizate in grupe diferite, iar restul celor sase nume ramase in urne - printre care si Halep - vor fi trase la sorti.

La Turneul Campioanelor, in cele doua grupe de cate patru jucatoare se joaca fiecare cu fiecare, un total de trei meciuri de fiecare. Primele doua clasate din fiecare grupa se califica in semifinale, ultimele doua sunt eliminate.

Departajarea se face in grupe dupa cele mai multe victorii. In caz de egalitate, se trece la numarul mai mare de game-uri castigate.



Simona Halep prinde grupa ideala la Turneul Campioanelor din Singapore. "Voi da totul"