Tenis

Djokovic, prima reactia dupa debutul in 2022: “Mi-a mers la inima”

Sursă foto: https://twitter.com/ozmo_sasa/

Novak Djokovic a sustinut primul meci din acest an la Dubai, unde l-a invins in doua seturi pe italianul Lorenzo Musetti (6-3, 6-3).

O victorie fara dubii obtinuta in doua seturi de liderul mondial, Djokovic aratandu-se la final susprins placut de primirea de care a avut parte in Emirate.

“Trebuie sa spun ca primirea a fost excelenta. Mi-a mers direct la inima. Dupa tot ce s-a intamplat, nu stiam cum va fi pentru mine pe teren si cum ma voi simti. Sunt foarte multumit de modul in care am reusit sa-mi tin nervii.

“Dubai este un loc perfect pentru mine sa incep, cu o comunitate sarba in tribune si, de asemenea, o multime internationala care ma susitine. Mi-au depasit cele mai mari asteptari in ceea ce priveste atmosfera”, a spus Novak Djokovic.

Liderul mondial n-a uitat de Australian Open, turneu la care a fost impiedicat de autoritatile locale sa participe din cauza nevaccinarii sale anti covid si a potentialului pericol pe care l-ar fi putut reprezenta pentru comunitatea de la Melbourne.

“Nu a fost un sentiment placut pentru mine sa parasesc tara asa cum am facut-o si sa urmaresc turneul de departe, dar felicitari lui Rafa. Este un luptator incredibil. Am un mare respect pentru el si nu vreau sa iau nimic din victoria lui”, a spus Djokovic.



Djokovic, prima reactia dupa debutul in 2022: “Mi-a mers la inima”