Tenis

Dezvaluirea lui Corneliu Vadim Tudor din ziua mortii a fost despre Simona Halep

Corneliu Vadim Tudor, incetat din viata luni la varsta de 65 de ani, a publicat cu cateva ore inainte de moarte o dezvaluire despre Simona Halep. 

Fostul politician a afirmat ca Halep traieste cu Ion Tiriac si ca s-a despartit de curand de baiatul lui Teia Sponte. 

"Am auzit ca batrinul curvar Ion Tiriac a pus ochii si pe Simona Halep, ba chiar traieste cu ea. E posibila o asemenea porcarie? Din partea Macelarului de la Balc ne asteptam la orice. Fata a fost prietena cu un aroman de-al ei, baiatul lui Teo Sponte, dar s-au despartit recent. Satyrul matusalemic cu mustata flocaita ar trebui castrat chimic, daca nu chiar fizic", a scris Vadim Tudor pe Facebook, acesta fiind penultimul mesaj publicat pe retelele sociale inainte sa moara.

Acesta a fost penultimul mesaj al lui Vadim Tudor pe Facebook, iar la cateva ore distanta a decedat la Spitalul Militar din Bucuresti, din cauza unor afectiuni cardiace. 

Ultimul sau mesaj  pe Facebook a fost scris apoi despre Mitzura Arghezi, fata fostului mare poet, Vadim Tudor sustinand ca aceasta a fost rapita de la Spitalul Elias, insa femeia deja fusese gasita internata la un azil privat de batrani. Randurile sale de duminica mai gazduiau atacuri in stilul caracteristic catre mai multi oameni politici din Romania, precum si o relatare despre  un spectacol al Corului Armatei Rosii – Alexandrov, eveniment la care fusese sambata.

Vadim Tudor a mai scris si doua poeme in ultimele zile de viata, unul in urma cu o saptamana, numit "Ultima cafea", ramas "pinned pe Facebook" si dupa moarte, si unul cu doua zile inainte de a inceta din viata, inchinat cainilor vagabonzi. 

Un tip foarte cult, Vadim Tudor ar putea ramane in istorie, dar timpul o va spune, exclusiv in urma textelor din ziarul sau Romania Mare, pamflete de forta si scrise cu talent, prin care a atacat dur, dar subiectiv si deseori fara suport, adversari politici, reliefand insa, in acelasi timp, si viata murdara din politica romaneasca din care si el facea parte. 



Dezvaluirea lui Corneliu Vadim Tudor din ziua mortii a fost despre Simona Halep