Tenis

Cum a fost revenirea Simonei Halep pe terenul de tenis după suspendare: ”Patru zile n-am putut să mă mișc”

Sursă foto: https://twitter.com/WTARomania

Simona Halep este liberă să concureze din nou după ce a trecut prin iadul suspendării pentru dopaj.

Fosta lideră mondială a disputat un meci oficial, la Miami Open, și acum pregătește intens revenirea pe zgură, suprafața ei preferată.

Pentru Simona Halep revenirea la intensitatea meciurilor din circuit a avut un impact major, dincolo de emoțiile și trăirile inevitabile unui astfel de moment.

”Am avut patru zile în care n-am putut să mă mișc. Niște dureri musculare pe care nu le-am întâlnit niciodată înainte, dar a fost ceva normal. A fost primul meci după aproape doi ani și l-am simțit cu vârf și îndesat”, a declarat Simona Halep într-un interviu pentru Digisport.

Dubla campioană de Grand Slam a stat pe teren aproape două ore în meciul cu Paula Badosa, pierdut în cele din urmă la capătul a trei seturi.

Simona Halep revine pe teren începând cu 15 aprilie la turneul WTA 125 de la Oeiras, Portugalia, după care va participa la Madrid Open, competiție unde s-a impus de două ori în carieră.

La ambele turnee Halep a avut nevoie de invitație pentru a putea participa în absența unui clasament demn de renumele ei.

Halep se află în afara topului 1000 mondial la ora actuală și ar avea nevoie să joace calificări la fiecare turneu indiferent de categoria acestuia.



Cum a fost revenirea Simonei Halep pe terenul de tenis după suspendare: ”Patru zile n-am putut să mă mișc”