Tenis

Cu cine va lucra Simona Halep la revenirea în tenis

Sursă foto: https://twitter.com/darren_cahill

După experiența avută la Academia Muratoglu, unde a primit un supliment contaminat cu o substanță interzisă care i-a adus o suspendare de nouă luni, Simona Halep suflă și în iaurt când vine vorba de echipa alături de care va evolua la revenirea în tenis.

”Darren (n.r. - Cahill) mă ajută foarte mult. Este un om deosebit. A avut cel mai important rol, dar în 2021 el a vrut să întrerupem colaborare. El a suferit în pandemie, a făcut foarte multă carantină departe de familie. El mi-a recomandat să merg la Academia Muratoglu. El m-a făcut să fiu mai sociabilă cu oamenii din circuit.

”Acum încearcă să mă ajute cât poate să-mi aleg oamenii. În momentul acesta am de ales o echipă. O să-mi iau timp până după Miami. Am un sparring în acest moment”, a declarat Simona Halep la Antena 3.

Nu s-a uitat la tenis în perioada suspendării

”Era dureros să mă uit la tenis, știind că eu nu am voie să joc. Era dureros. M-am uitat la finala de la Roland Garros și am ținut cu Muchova. La finala de la US Open nu m-am uitat, pentru că acolo s-a întâmplat ce s-a întâmplat”, a mai spus fosta lideră mondială.

Simona Halep își reia cariera de jucătoare profesionistă de tenis la Miami Open, începând cu 17 martie.



Cu cine va lucra Simona Halep la revenirea în tenis