Tenis

Cu casa inchisa! Interes major pentru finala turneului WTA 125 de la Bucuresti

Parcursul foarte bun al Irinei Begu in aceasta saptamana la turneul Tiriac Foundation Trophy si calificarea in finala fara set pierdut a generat un interes urias in randul fanilor tenisului pentru ultimul act programat duminica.

Finala dintre Irina Begu si Reka-Luca Jani din Ungaria se va disputa cu casa inchisa, biletele puse in vanzare fiind epuizate inca de sambata, ziua semifinalelor.

De asemenea, la semifinala dintre Begu si Sara Errani organizatorii au raportat sold-out, mai multi spectatori ramanand in afara portilor.

Terenul central improvizat la Centrul National de Tenis din imediata vecinatate a Arenei Nationale are aproximativ 1000 de locuri.

Un bilet la Tiriac Foundation Trophy a costat 50 de lei in fiecare zi, cu exceptia zilei de luni cand a fost intrarea libera.

O problema de infrastructura reclamata la inceputul turneului si de patronul intrecerii, omul de afaceri Ion Tiriac, care vrea sa construiasca din fonduri proprii prin fundatia pe care o conduce un stadion de tenis de 5000 de locuri in zona Otopeni.

Romania ar putea gazdui in viitor chiar si turnee de categorie 500, insa deocamdata nu avem unde sa primim astfel de intreceri multumindu-ne pentru moment cu turnee de WTA 125 sau Challenger la masculin.

Aceasta in conditiile in care de cativa ani buni Arenele BNR nu mai sunt accesibile pentru organizarea de competitii asa cum am fost obisnuiti inca din anii 90.



Cu casa inchisa! Interes major pentru finala turneului WTA 125 de la Bucuresti