Tenis

Cirstea a inceput cu stangul sezonul pe iarba

Jucatoarea Sorana Cîrstea a fost eliminata, marti, în primul tur al turneului WTA de la Birmingham, dotat cu premii totale în valoare de 200.000 de dolari.

Cotata cu sansa a 10-a la câstigarea turneului desfasurat pe iarba, Cîrstea a pierdut în trei seturi în fata americancei Melanie Oudin, jucatoare venita din calificari, cu 3-6, 6-3, 6-2.

Pentru participarea la turneul gazduit de Birmingham în deschiderea sezonului pe iarba, Cîrstea va fi recompensata cu un punct în clasamentul mondial, unde ocupa pozitia a 51-a, si cu un cec in valoare de 700 de dolari.

Oudin este la a doua victorie în fata Soranei Cîrstea dupa ce a invins-o în doua seturi la turneul disputat în sala la Paris (2010). Rezultate anterioare

Ocupanta a locului 208 în ierarhia mondiala, Oudin va juca în turul seecund cu învingatoarea dintre portugheza Michelle Larcher de Brito si Bojana Jovanovski.

În alta ordine de idei la turneul de la Birmingham mai participa si Alexandra Cadantu care o va întâlni în primul tur pe Irina Falconi din Statele Unite.
 



Cirstea a inceput cu stangul sezonul pe iarba