Tenis

Ce nota si-a dat Simona Halep dupa titlul cucerit la Madrid

Vedeti mai jos ce a declarat jucatoarea Simona Halep dupa obtinerea titlului in turneul WTA Premier Mandatory de la Madrid.

“Nu m-am asteptat inainte sa ajung aici ca voi castiga titlul. Dupa prima saptamana in care m-am pregatit cu Darren zi de zi am simtit ca am sansa mea. Zi dupa zi am jucat un tenis mai bun. Asta m-a ajutat mult sa progresez mental si sa fiu mult mai increzatoare. M-am simtit minunat. N-am avut nicio accidentare sau ceva de genul acesta, asa ca totul a fost bine. Poate si de aceasta am reusit sa castig aproape toate meciurile in doua seturi”, a spus Halep.

“Este normal ca jucatoare care sunt clasati pe locurile 20-30 doresc sa le invinga pe cele din topul zece. Este normal. Am fost in acea situatie si cunosc sentimentul. Acum insa m-am obisnuit si nu-mi pasa impotriva cui joc. Nu ma gandesc deloc la clasament. Am mai mult experienta si sper sa fiu mai relaxata, pentru ca e foarte important sa ramai relaxat in sport”, a concluzionat Halep.

Halep nu a uitat nici de romanii prezenti in tribunele de la Madrid si a tinut sa le multumeasca pentru suport.

Intrebata ce nota si-ar da dupa prestatia de la Madrid, Halep a vorbit si despre momentul primirii trofeului de la Nadia Comaneci.

“A fost un moment extraordinar sa primesc trofeul de la Nadia. Zecele perfect inseamna enorm. Saptamana aceasta mi-as da nota 9.50 pentru tenisul jucat. Asa ca nu sunt inca de 10”, a mai declarat Halep.



Ce nota si-a dat Simona Halep dupa titlul cucerit la Madrid