Tenis

Ce a spus Halep dupa a 50-a victorie a sezonului

Simona Halep a intrat, miercuri, in clubul select al celor doar patru jucatoare care au obtinut cel putin 50 de succese in acest an.

Halep a invins-o pe Alize Cornet, cu 6-4, 6-4, in al doilea meci la Turneul Campioanelor, si s-a calificat astfel in semifinalele turneului de 750,000 de dolari gazduit de Sofia.

“Acest turneu este special pentru mine, fiind atat de aproape de casa si avand atat de multi suporteri alaturi. Multi dintre ei sunt prieteni sau fac parte din familia mea”, a declarat Halep dupa meci.

Cu doua victorii din doua meciuri si 4-0 la setaveraj, Halep a devenit prima jucatoare din cele opt calificata in semifinalele Turneului Campioanelor.

In ultima partida din grupa Halep va avea un meci la indemana cu Elina Svitolina, jucatoare care a inlocuit-o pe rusoaica Maria Kirilenko, accidentata in primul meci cu Alize Cornet.

“Am fost putin obosita si nu am servit prea bine, dar am ramas concentrata si sunt fericita sa ajung in semifinale. Meciul meu de maine (n.r. - azi) va fi important deoarece, daca ar fi sa pierd, nu va fi atat de usor sa revin peste doua zile si sa joc un meci atat de important precum cel din semifinale. Vreau sa mentin momentul castigator”, a mai spus Halep.



Ce a spus Halep dupa a 50-a victorie a sezonului