Tenis

Ce a declarat Irina Begu dupa calificarea in finala turneului WTA de la Bucuresti (VIDEO)

Irina Begu s-a calificat in finala turneului WTA 125 de la Bucuresti, Tiriac Foundation Trophy, fara sa fi pierdut vreun set.

In semifinale, favorita numarul doi a turneului dotat cu premii totale in valoare de 115.000 de dolari a invins-o pe Sara Errani din Italia, fosta numarul 5 mondial si finalista la Roland Garros in 2012.

"Un meci extrem de greu, ma asteptam. Sara este o jucatoare foarte buna, cu rezultate bune pe zgura. Ma asteptam la o partida grea, dar ma bucur ca in momentele dificile am ramas lucida si am reusit sa-mi construiesc punctul.

"Am fost pregatita de raliuri lungi, dar in acelasi timp am incercat sa iau mingea cat mai repede. Pe final amandoua obosisem putin si cred ca s-a vazut, dar am reusit sa raman lucida.

"Este o placere sa joc acasa, va multumesc ca ati venit. Va astept si maine (duminica). N-am mai jucat de mult acasa si sper sa castig maine titlul.

Despre finala cu Jani

"Ma astept la un meci greu, de anduranta, cu raliuri lungi, dar stiu cum joaca. Va trebui sa-mi fac jocul, sa fiu agresiva si sa iau mingea repede. O sa fie un meci greu, dar ma voi bucura sa joc acasa", a declarat Irina Begu la Digisport dupa semifinala castigata cu Sara Errani.

Vedeti mai jos ce a declarat Irina Begu si la conferinta de presa organizata la Centrul National de Tenis:



Ce a declarat Irina Begu dupa calificarea in finala turneului WTA de la Bucuresti (VIDEO)