Australian Open

Azase capi de serie eliminati la Australian Open

Ziua a patra de la Australian Open nu a fost una cu noroc pentru cativa dintre favoritii competitiei. Joi au fost eliminati sase capi de serie, doi de la masculin si patru de la feminin.

Cehoiaca Petra Kvitova, a opta favorita a competitiei, a fost invinsa, in turul doi, cu scorul de 2-6, 6-3, 11-9, de Laura Robson (Marea Britanie), iar Lucie Safarova (Cehia), favorita 17, a fost intrecuta, cu scorul de 7-5, 7-5, de Bojana Jovanovski (Serbia).

Jucatoarea americana Varvara Lepsenko, cap de serie numarul 21, a fost invinsa, cu scorul de 6-4, 6-2, de Elena Vesnina (Rusia), in timp ce Su-Wei Hsieh (Taiwan), a 26-a favorita a competitiei, a fost intrecuta, cu scorul de 6-2, 6-1, de Svetlana Kuznetova (Rusia).

Pe tabloul masculin, germanul Florian Mayer, favorit 25, a fost invins, in turul doi, cu scorul de 6-2, 6-3, 6-1, de lituanianul Ricardas Berankis, in timp ce spaniolul Marcel Granollers, cap de serie numarul 30, a fost intrecut, cu scorul de 6-3, 3-6, 6-1, 6-2, de francezul Jeremy Chardy.

Onlinesport: Irina Maxim



Azase capi de serie eliminati la Australian Open