Tenis

Apel la unitate din partea lui Novak Djokovic: ”Ma rog pentru sanatatea voastra”

Sursă foto: https://www.instagram.com/djokernole/

Liderul mondial din tenisul masculin Novak Djokovic a lansat un apel la unitate pentru intreaga lume in lupta contra coronavirus.

”Sunt vremuri dure pentru toti, va transmit sustinere si rugaciuni. Ma rog pentru sanatatea si vindecarea voastra. Fie ca Dumnezeu sa vindece orice boala pe care o aveti, fizica, psihica si spirituala”, a transmis Novak Djokovic prin intermediul unui mesaj publicat pe retelele de socializare.

”Traim o viata moderna si rapida, suntem permanent in miscare. Am devenit dependenti ca trebuie sa fim mereu altundeva si sa facem ceva productiv. Nu putem fi sanatosi daca lumea noastra nu este sanatoasa. Acesta este momentul ca noi toti sa fim uniti. Sa incercam sa radem, sa iubim si sa dedicam timp muncii pentru interiorul nostru. Sa ne rugam, sa meditam, sa mancam sanatos, sa ascultam muzica, sa cantam, sa dansam, sa citim, sa scriem, sa facem sport, sa dormim bine”, a mai transmis Djokovic.Apel la unitate din partea lui Novak Djokovic: ”Ma rog pentru sanatatea voastra”