Poker

Top 10 cele mai sexy jucatoare de poker

Poker-ul nu mai este de mult timp un joc dedicat exclusiv barbatilor si din ce in ce mai multe figuri feminine isi fac aparitia la mesele de joc. Noi am incercat sa realizam un top al celor mai frumoase 10 jucatoare de poker din lume:

 

10. Chantel Mc Nulty - este una dintre cele mai tinere si mai controversate jucatoare de poker, care a devenit faimoasa prin relatiile sale amoroase cu unii dintre cei mai importanti jucatori de poker si datorita faptului ca intr-o emisiune tv a intrebat-o pe prezentatoare daca nu doreste sa ii “simta” noile implanturi de sani.

9. Erica Schoenberg - un fost model si jucatoare de volei profesionista care a ajuns in scurt timp una dintre cele mai apreciare jucatoare de poker si black jack.

8. Jennifer “Jennicide” Leigh -  este o dovada vie ca uneori prima impresie te poate insela, ea fiind absolventa de drept si cunoscuta drept o tocilara, care si-a castigat porecla Jennicide in comunitatile online de hacking si jocuri RPG pe care le frecventa.

7. Tiffany “Hot Chips” Michelle – nu poate lipsi dintr-un top al celor mai sexy jucatoare de poker si pentru ca a fost foarte aproape in 2008 sa devina prima femeie castigatoare a Evenimentul Principal WSOP.

6. Shannon Elizabeth - cunoscuta in primul rand pentru rolul din filmul “American Pie” este considerata una dintre primele celebritati feminine care au facut din jocul de poker o a doua cariera.

 5. Vanessa  Rousso – este o jucatoare de succes castigatoare a importante sume de bani si care joaca poker online sub nickname-ul Lady Maverick.

4. Jennifer Tilly -  poate cea mai mediatizata femeie din lumea poker-ului datorita faptului ca detine pe langa bratara WSOP si o nominalizare la premiile Oscar.

3. Kimberly Lansing -  jurnalista de meserie a reusit sa arate ca nu este doar o femeie frumoasa dar si o inteligenta jucatoare de poker. 

 2. Shanna Hiatt -  prezentatoare a primele 3 sezoane din World Poker Tour si o adevarata ambasadoare a poker-ului in lume.

1. Lily Elviro - Doamna ‘The Grinder’ Mizrachi in opinia nostra cea mai sexy jucatoare de poker din lume.




Top 10 cele mai sexy jucatoare de poker