Poker

Sezonul 11 al World Poker Tour incepe cu un turneu de 1.000.000 de dolari

Luati-va zborul spre superbul paradis mediteranean din Cipru si dati startul cu stil sezonului XI al World Poker Tour la Merit Crystal Cove Casino and Resort, gazda WPT Merit Cyprus Classic, organizat de PartyPoker.com. Acest main event cu un buy-in de $4,000 + $400 se desfasoara între 4-9 august si ofera în total un fond de premii garantat de $1,000,000. Live stream-ul Final Table va începe pe 9 august la ora 13:00.

Jucatorii care vor sa se pregateasca de pe acum pentru experienta lor de WPT pot participa la o varietate larga de evenimente preliminare, inclusiv turneuri freeroll sau satelit ce ofera locuri garantate la Main Event. Alte evenimente populare includ turneul NLH cu premiul garantat de $400,000 si un buy-in de $2,500 + $250 din 28 iulie, Merit Special Event, cu premiul garantat de $200,000 ($2,000 + $200) si NLH event cu $75,000 garantati, cu buy-in de $300 + $40. De asemenea, va fi o sectiune de No-Limit, Omaha, Razz si jocuri mixed cash  cu limite de la $5-$10 la $100-$200.

Directorul Executiv de Turneuri WPT Matt Savage se afla la cârma evenimentului care va atrage unele dintre cele mai mari nume din circuitul international de poker inclusiv campionul mondial al sezonului X al WPT si vedeta PartyPoker.com, Marvin Rettenmaier, sclipitoarea Kara Scott, Tony G, si câstigatorul bratarii WSOP Dominik Nitsche, care considera Ciprul casa lui.

Jucatorii vor fi de asemenea însotiti de frumoasele European Royal Flush Girls care vor adauga buna dispozitie si sex-appeal mult-asteptatei petreceri pe plaja WPT, unde jucatorii vor savura cocktailuri privind cum soarele apune deasupra frumoasei Mari Mediterane sau se vor alatura unui meci de volei sau fotbal pe plaja. 

Departe de mesele de poker, actiunea va fi în toi si pe Terenul de Golf Korineum cu 18 gauri ce ofera 65 de hectare populate cu maslini si roscovi precum si privelisti marine si montane splendide de la fiecare gaura. Jucatorii care vor fi în zona pe 3 august vor avea ocazia sa îl vada pe teren pe Matt Savage, Directorul turneului, cu care se pot întrece.

Jucatorii care îsi doresc sa participe la provocarea la golf a lui Matt Savage pot contacta WPT-ul [angela.nyman@wpt.com sau hermance.blum@wpt.com], deoarece locurile sunt limitate. Pentru jucatorii care nu sunt interesati sa petreaca timp pe terenul de golf, Merit Crystal Cove Hotel Spa ofera numeroase alte experiente relaxante, cu o serie larga de tratamente si facilitati garantate sa îndeplineasca nevoile fiecarui jucator.

În afara plajelor aurii si apelor cristaline, Ciprul e o insula cu o mare varietate de optiuni de divertisment. Experientele culturale includ obiective turistice de importanta istorica, precum situl UNESCO Biserica Asinou, situl arheologic Kourin si asezarea neolitica Choiroitia- una dintre cele mai vechi din Mediterana. Ciprul e de asemenea o insula faimoasa pentru viata de noapte, cluburile locale din Ayai Napa fiind vizitate de DJ internationali si gazduind petreceri la fel de reusite precum cele din Ibiza and Mykonos, locatii renumite la nivel mondial.

Atasat cazino-ului, hotelul de cinci stele Merit Crystal Cove ofera camere începând cu $228, pe când hotelul Mercure din apropiere ofera transport gratuit pâna la cazino si camere de la $182 pe noapte. Jucatorii pot vizita aceasta adresa pentru a intra în competitie si pentru a-si rezerva locuri. La aeroportul din Larnaca sunt disponibile curse care dureaza o ora pâna la cazino si plaja. 



Sezonul 11 al World Poker Tour incepe cu un turneu de 1.000.000 de dolari