Poker

Poker Stars si Full Tilt au scazut dramatic. Party Poker, castigator la credibilitate si pe termen lung

Traficul Poker Stars si Full Tilt a scazut semnificativ, la nici trei zile dupa ce ce FBI-ul le-a confiscat si inchis siteurile pentru jucatorii din SUA. Party Poker, siteul de poker numarul 1 in SUA in momentul 2006, atunci cand s-a retras de pe piata ca urmare a noilor legi, a jucat prudent si acum este in picioare, cu o reputatie intacta si pregatit de viitor. Iata cum o strategie bazata pe corectitudine, fara lacomie si incalcarea legii, poate aduce pe termen lung beneficii, chiar daca presupune la un moment dat aparente sacrificii.
Traficul Poker Stars a cazut cu 25% in ultimele doua zile, iar Full Tilt Poker s-a dus in jos cu 48%, conform datelor pokerscout.com. In Europa, numarul 1 in Poker - Party Poker - a crescut cu 9%.

Party Poker era numarul1 in SUA in 2006, inainte sa iasa de pe piata ca urmare a legii care interzicea platile online pentru poker. Retragerea din 2006 se vede a fi fost o alegere inteleapta pe termen lung pentru Party Poker.

In goana dupa profit Poker Stars si Full Tilt au ramas pe piata din SUA dupa 2006 realizand manevre financiare despre care am scris in week-end. Ele isi scoteau banii din SUA, de la jucatori, mimand plati pentru produse inexistente sau de la companii inexistente, pacalind bancile locale. Ulterior, in 2009, au preluat ele insele banci pentru a realiza propriile plati frauduloase. In 2011 au fost inchise in SUA.

Poker Stars si Full Tilt Poker risca acum falimentul, imputandu-li-se sume de 3 miliarde dolari. Poker Stars a preluat locul 1 in 2006 de la Party Poker, insa a riscat si a comis ilegatilati, fondatorul sau avand in fata prospectul a 55 de ani de inchisoare, pe langa sume imense de platit ca daune.

In SUA se vorbeste despre revenirea in curand a jocurilor online de noroc (pariuri sportive si poker) sub o noua legislatie care sa confere un cadru corect si transparent. Acest lucru inseamna ca Party Poker (recent cumparat de bwin.com), companie care a jucat corect si care a preferat sa plece in 2006 de pe piata din SUA stiind ca pierde sume imense, sa revina in forta curand.

In acelasi timp, Poker Stars si Full Tilt, companii care au profitat la limita legii sau incalcand prevederile legale preferand sa apeleze la spalare de bani si transferuri bancare frauduloase pot disparea de pe piata din cauza proprii lacomii. De credibilitate in fata propriilor jucatori nici nu mai poate fi vorba. Cine sa aiba incredere sa isi plaseze banii in contul unor companii care incalca legea?

Onlinesport


Poker Stars si Full Tilt au scazut dramatic. Party Poker, castigator la credibilitate si pe termen lung