Poker

Full Tilt Poker: "Nu suntem in faliment"

Full Tilt Poker, prin purtatorul de cuvant 'FTPDoug' a raspuns mai multor intrebari ridicate in contextul inchiderii casei de poker in SUA, care a ridicat temeri si in Europa privind posibilitatea companiei de a efectua platile in moneda euro.

Full Tilt Poker nu a returnat inca sumele avute in conturile sale de jucatorii din SUA. Compania "inca lucreaza" la acest aspect. Temerile sunt ca, in momentul in care aceste plati se vor face, jucatorii din Europa sau alte tari vor avea de suferit, pentru ca este posibil ca Full Tilt sa dea faliment.

In Europa, multi jucatori ai Full Tilt au inceput sa isi retraga toate sumele din conturi, de teama ca vor ramane si ei fara bani, mai ales cand jucatorii dn SUA vor primi unda verde sa isi recupereze banii blocati la acest moment.

"Nu suntem in faliment. In timp ce retragerile din SUA sunt pe moment blocate, nu avem probleme cu platile in zona euro sau alte tari. Chiar daca jucatorii din SUA isi vor retrage sumele din conturi, nu vom avea probleme de plati", a spus purtatorul de cuvant al Full Tilt, care semneaza FTPDoug.

Raspunsul acesta nu a fost de natura sa calmeze spiritele, iar lipsa unor termene clare a avut chiar efectul invers. Multi jucatori din Uniunea Europeana au inceput sa isi retraga banii din conturile de la Full Tilt, pe principiul "mai bine sa fii sigur, decat sa iti para rau" sau mai pe romaneste "mai bine sa planga ma-sa decat mama".

Onlinesport



Full Tilt Poker: "Nu suntem in faliment"