Poker

Drumul spre un turneu de 1 milion de dolari incepe pe PartyPoker.net!

Clientii PartyPoker pot ajunge gratuit la turneul din Canada prin intermediul unor freeroll-uri zilnice pe care PartyPoker.net le gazduieste începând de astazi.

PartyPoker vine în întâmpinarea unuia dintre cele mai mari turnee de poker ale anului, World Poker Tour Montreal, oferindu-le clientilor sai sansa de a se lupta alaturi de cei mai buni jucatori de poker pentru un fond de premii de 1 milion de dolari.

Drumul spre Canada începe astazi pe PartyPoker.net, de la ora 21.05, cu primul dintr-o serie de freeroll-uri care vor fi gazduite de platforma online pâna pe 10 noiembrie. Cinci freeroll-uri zilnice vor avea loc în aceasta perioada, începând cu orele 21:05, 23:05, 01:05, 03:05 si 05:05.

Seria de turnee gratuite va culmina cu finala de pe 11 noiembrie, ora 03:35. Primii zece clasati din fiecare freeroll zilnic vor ajunge în aceasta finala, unde vor avea sansa sa câstige doua pachete de participare la WPT Montreal, în valoare de 5.500 de dolari fiecare. Premiile includ buy in-ul de 3.300 de dolari de participant si 2.200 de dolari pentru calatorie, cazare si bani de buzunar.

Înca o performanta românesca în WPT?
Freeroll-urile PartyPoker.net le ofera jucatorilor de poker din România sansa de a îi calca pe urme lui Victor Paraschiv, unul dintre cele mai noi staruri ale World Poker Tour. Victor a fost una dintre revelatiile de la WPT Cipru din august dupa ce a reusit sa termine pe locul patru respectivul turneu si sa câstige 87.610 de dolari din fondul de premiere de 1.212.694 de dolari.

Pentru mai multe detalii si înscriere, vizitati: http://www.partypoker.net/promotions/wpt-montreal.html
 



Drumul spre un turneu de 1 milion de dolari incepe pe PartyPoker.net!