Poker

bwin lanseaza Vara Serilor de Poker Romanesti 2012, turneu cu premii totale de 8.800 de dolari

Cum adevaratii profesionisti ai pokerului nu îsi iau niciodata gândul de la joc, bwin, cea mai mare platforma de gaming online din lume, le ofera clientilor sai din România sansa de a câstiga premii extraordinare în aceasta vara.

Începând de astazi începe Vara Serilor de Poker Românesti 2012, competitie care se anunta a fi cea mai fierbinte a verii, cu un fond de premii de 8.800 de dolari în cash si bonuri de turneu.
Freeroll-uri zilnice, de luni pâna sâmbata

Turneul e disponibil la adresa www.bwin.com/pokernights si va gazdui freeerol-uri zilnice timp de sase zile pe saptamâna de luni pâna sâmbata, începând cu ora 21:00. Fiecare freeroll are un fond de premii zilnic de 100 de dolari. Cei mai buni zece jucatori din fiecare freeroll vor câstiga, pe lânga cash, un bilet la finalele saptamânale de 500 de dolari ale competitiei, organizate în fiecare duminica, începând cu ora 21:00.

Cei care nu se califica prin intermediul turneelor freeroll au ocazia de a participa la finale prin intermediul unui buy-in de doar 0,50 + 0,10 dolari.

Clientii din România ai bwin se pot bucura de senzatiile tari ale turneului pâna la finalul verii. Vara Serilor de Poker Românesti 2012 va fi disponibil pâna pe 26 august.

Pentru mai multe informatii puteti accesa: www.bwin.com/pokernights

Despre bwin.party

bwin.party digital entertainment plc, cea mai mare companie de gaming online listata la bursa, detine brandul bwin si se bucura de pozitii de lider de piata în fiecare dintre principalele patru categorii de produse: pariuri sportive online, cazinou si jocuri, poker, dar si bingo, având unele dintre cele mai mari branduri de gaming online, printre care www.bwin.com, www.PartyPoker.com, www.PartyCasino.com si www.FoxyBingo.com.

Compania a fost formata în urma fuziunii dintre bwin Interactive Entertainment AG si PartyGaming Plc din data de 31 martie 2011 si este încorporata, licentiata si reglementata în Gibraltar. bwin.party este licentiata si în Franta, Italia, Danemarca si Alderney.
 



bwin lanseaza Vara Serilor de Poker Romanesti 2012, turneu cu premii totale de 8.800 de dolari