Stiri Auto

Noile Dacia au primit 2 stele la testele de siguranta NCAP. In realitate sunt masini de 4 stele. Iata dovada VIDEO

Sursă foto: captura euro ncap youtube

Rezultatele primite de noile modele Dacia la testele de siguranta Euro NCAP au aprins internetul printre pasionatii de masini.

Criticii de permanenta ai brandului Dacia s-au grabit in glume de tot felul, iar cei care au reusit sa citeasca pana la capat explicatiile celor de la NCAP au inteles ca in ceea ce priveste siguranta pasagerilor noile modele Dacia sunt de 4 stele.

Adica ofera un plus de siguranta nemaintalnit pana acum pentru masinile produse sub brandul autohton la Mioveni sau in Maroc, daca vorbim de modelul Sandero.

La o zi dupa publicarea rezultatelor cei de la NCAP au venit si cu primele imagini video din testele la care a fost supus noul model Dacia Sandero Stepway.

Vedeti mai jos imaginile si trageti singuri concluziile. In definitiv nicio masina nu este suficient de sigura atata vreme cat conducatorul auto nu respecta regulile de circulatie si pe ceilalti participanti la trafic.Noile Dacia au primit 2 stele la testele de siguranta NCAP. In realitate sunt masini de 4 stele. Iata dovada VIDEO