Stiri Auto

Video: De ce ar trebui interzise tronitele electrice pe stradă sau făcută educație copiilor acasă

Un exemplu în acest sens mai jos.

În ciuda calității slabe a imaginii pentru că nu am observat camera de bord poziționată greșit, se vede un puști gonind pe o trotinetă pe trotuarul din dreapta imaginii. Merge în paralel cu mașina, rămâne în spate la un moment dat. Când mașina face dreapta, el reapare în viteză, iese de pe trotuar direct pe trecerea de pietoni și, cu căștile pe urechi, nu se uită stânga-dreapta, ci trece direct fără nici o problemă.

Dacă nu îl vedeam de dinainte și nu mergeam preventiv, fie îl luam pe botul mașinii, fie el frâna în timp - deși ultima era cam din scurt.

Mama și tatăl lui știu ce face el cu trotineta? Îl învață sub pedeapsa luării trotinetei că nu se merge pe trotinetă cu căști (și nici pe stradă când mergi sau alergi nu se merge cu căști) pentru că e posibil să nu auzi pericole și să ai de suferit? L-au învățat părinții, pentru că puștiul e mare și nu pare să știe, să se uite stânga-dreapta din orice postură atunci când pășește pe o stradă? Dar măcar să încetinească din trotinetă, hai nu să se dea jos neapărat, când iese de pe trotuar pe stradă, dacă s-a asigurat în prealabil? Nu pare.



Video: De ce ar trebui interzise tronitele electrice pe stradă sau făcută educație copiilor acasă