Stiri Auto

Gigi Becali s-a ales cu o coastă fisurată după accidentul de mașină

Patronul echipei FCSB a ajuns cu celebrul său Rolls Royce în șanț ca urmare a unui accident de circulație petrecut, duminică, pe șoseaua de centură a Bucureștiului (DCNB) în dreptul localității Dobroești.

Dacă inițial a spus că la volanul mașinii care valorează aproximativ jumătate de milion de euro s-ar fi aflat omul său Ionuț Luțu, ulterior Gigi Becali a revenit asupra declarației și a declarat că el conducea mașina în momentul accidentului.

Becali spune că totul s-a petrecut din cauza unui alt participant la trafic care ar fi tras stânga de volan în timp ce era depășit de patronul echipei FCSB.

Pentru a evita un accident mai mare Becali spune că a tras și mai mult stânga de volan intrând în șanț.

Urmare a acestui incident omul de afaceri din Pipera s-a ales cu o coastă fisurată, informație pe care a confirmat-o în emisiunea lui Horia Ivanovici la Fanatik.

”Eu sunt bine sănătos, dar tot am aşa o fisură. Am făcut RMN şi am o fisură la coastă. Acum am o fisură, mi-am pus corset şi am plecat la sfinţire, la biserică. Fisura este la coastă. Nu este grav. Şi dacă e grav, dacă ai bărbăţie, suporţi şi durerea şi totul”, a transmis Becali.

În continuare celălalt șofer implicat în accident este căutat de poliție, acesta părăsind locul incidentului.

”Eu eram în depăşirea lui când el a intrat în mine. Aveam două soluţii: instinctul este să intru în şanţ şi să distrugi maşina. I-a fost frică, îţi dai seama. Eu am văzut doar că era un Jeep negru. Fac apel să se predea, că nu îi fac nimic”, a transmis public Becali.



Gigi Becali s-a ales cu o coastă fisurată după accidentul de mașină