Stiri Auto

A scapat basma curata! Smecherul cu Touareg din 2015 si-a aflat sentinta

Un accident mai putin obisnuit petrecut in toamna anului 2015 a starnit reactii dintre cele mai diverse in spatiul public romanesc la vremea respectiva.

NumituL Iulian Sanducu, sofer al unei masini VW Touareg, a schimbat violent si brusc banda de circulatie, parand ca doreste sa loveasca intentionat o Dacia Logan care circulase pana atunci in fata sa si care la un moment i-a cedat pozitia pe banda de circulatie. Logan-ul a fost proiectat pe trotuar si s-a oprit in stalpul Podului Liorita, ratand de putin sa loveasca si o femeie care trecea pe sub pod.

In Touareg se aflau soferul si un copil, iar in Logan o familie soferul alaturi de parinti. Din fericire, nimeni nu a fost ranit.

Sanducu a fost retinut preventiv pentru tentativa de omor, conform editiei de miercuri a Evenimentului Zilei. El ar fi declarat dupa accident ca "atat m-a dus capul".

Accidentul a avut loc in iulie 2015, iar la acel moment soferii implicati s-au inteles amiabil, incidentul trecand neobservat.

Decizia instantei a fost publicata marti, iar soferul in culpa ramas cunoscut drept "Smecherul cu Touareg" a fost achitat de Tribunalul Bucuresti. Mai mult, magistratii au respins cererea procurorilor de confiscare a masinii barbatului.

Este mentinut in acest dosar doar sechestrul pe o casa si un teren, actiunile civile nefiind inca solutionate.

Decizia nu este una definitiva si poate fi atacata cu recurs in termen de 30 de zile.A scapat basma curata! Smecherul cu Touareg din 2015 si-a aflat sentinta