Stiri Auto

Povestea accidentului de la Miorita. Soferul Touareg-ului: "Atat m-a dus capul" (Audio). Cei doi soferi s-au inteles amiabil!

Accidentul filmat intre un Volkswagen Touareg si o Dacia Logan la Fantana Miorita din Bucuresti a starnit ample reactii. De ce s-a intamplat acel acrosaj, dar si ce s-a intamplat dupa a fost povestit joi la radio de un prieten al soferului Daciei.

Acesta sustine ca intre cei doi soferi implicati in accident a existat o sicana anterioara in trafic. Dupa ce Touareg-ul a reusit sa depaseasca Dacia a incercat sa il sperie pe soferul Loganului, acesta fiind motivul acrosajului si al iesirii violente in decor ce se putea termina tragic.

In Logan se afla o familie intreaga, iar in Touareg soferul se afla cu un copil. Soferul masinii VW a venit la Logan, dupa accident, si a spus ca "atat m-a dus capul", fiind intrebat de ce a facut acel gest violent.

Accidentul, petrecut in iulie 2015, a fost solutionat amiabil, a declarat joi purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei. Soferul Touareg-ului a fost amendat cu 210 lei pentru schimbarea benzii de circulatie fara a se asigura. Nu s-au inregistrat plangeri penale.



Povestea accidentului de la Miorita. Soferul Touareg-ului: "Atat m-a dus capul" (Audio). Cei doi soferi s-au inteles amiabil!