Formula 1

Hamilton, atac la Verstappen: "Bine ca am supravietuit pentru a avea o alta batalie"

Sursă foto: https://twitter.com/LewisHamilton/

Lewis Hamilton a reactionat dupa incidentul de la Monza cu Max Verstappen in urma caruia ambii piloti au parasit cursa italiana.

"L-am vazut pe Max ca a coborat din monopost si a inceput sa mearga. Am fost putin surprins, pentru ca atunci cand are loc un astfel de incident primul lucru pe care il facem e sa ne asiguram ca celalalt pilot implicat este bine.

"Partea buna e ca am reusit sa ies singur din masina. A fost un drum lung pana la boxe, dar am supravietuit sa ne duelam intr-o alta zi", a declarat Hamilton.

Multiplul campion mondial a mai spus ca imediat dupa accident n-a simtit nicio durere datorita adrenalinei, insa ulterior a avut dureri in zona cervicala.

Pe acelasi subiect: Verstappen gasit vinovat pentru acrosajul de la Monza. Penalizare pentru cursa urmatoare

Hamilton a avut noroc cu sistemul de protect halo, roata dreapta spate a lui Verstappen trecand chiar pe deasupra capului sau.

"Slava Domnului pentru halo care cred ca m-a salvat, mi-a salvat capul. Cred ca ar fi fost o mare lovitura", a mai declarat pilotul britanic de la Mercedes.Hamilton, atac la Verstappen: "Bine ca am supravietuit pentru a avea o alta batalie"