Formula 1

Fostul manager al lui Schumi se dezlantuie contra familiei germane

Fostul manager al lui Michael Schumacher, alaturi de care germanul a castigat toate cele 7 titluri de campion mondial, s-a dezlantuit sambata cu un atac fara precedent la adresa sotiei fostului pilot, la doi ani distanta de la accidentul suferit la schi de Schumi.


Foto: Bild

Willi Weber (74) de ani, fostul manager al lui Schumi, a tinut sambata prima pagina a ziarului german Bild printr-o declaratie dura la adresa familiei fostei legende din Formula 1.

Acesta sustine ca sotia lui Schumi, Corrina (46 de ani), il  priveaza fara nici o baza sa il viziteze pe fostul pilot la domiciliu.

"Draga prietene", incepe Webber mesajul publicat pe retelele sociale, adresat direct lui Michael Schumacher. "As fi dorit sa te vizitez de Craciun insa nu o pot face. Orice contact este oprit de Corrina Schumacher".

[news-103628]

Weber si Schumi au fost alaturi in perioada 1988 - 2000, sarbatorind toate cele sapte titluri mondiale, perioada in care au fost si foarte buni prieteni.

Contactat de ziarul Bild, Weber a confirmat randurile scrise pe retelele sociale si a explicat ce se afla in spatele mesajului sau: "Am incercat de zeci de ori sa intru la Schumi, insa sotia sa Corrina mi-a interzis mereu. Nu stiu ce exista in spatele acestei decizii. Mereu sunt alte motive si scuze. Cel mai recent mi-a spus ca ii este teama unor infectii cauzate de bacterii externe".

Pentru Weber ramane un mister de ce nu ii este permis sa intre la Scumi, in casa din Elvetia in care acesta se recupereaza dupa accidentul suferit la schi in urma cu doi ani. Insa, alte persoane au putut intra la Schumi, printre care Jean Todt sau Ross Brawn.

[news-117106]

Weber nu isi explica de ce nu face si el parte din cercul intim care are acces in resedinta familiei Schumacher. "Inainte de accident, relatia mea cu Schumacher a fost senzationala. Familiile noastre au avut o relatie stransa timp de 25 de ani, nu imi explic de ce s-au schimbat asa lucrurile. Familia mea sufera", a mai spus fostul manager pentru Bild.

Recent, o publicatie germana, Bunte, a scris ca Schumi poate sa mearga cu ajutor si este capabil sa isi ridice o mana, insa informatiile au fost imediat infirmate de actualul manager al lui Schumacher, Sabine Kehm. Alte zvonuri spun ca Schumi se afla in stare vegetativa.

[news-103844]



Fostul manager al lui Schumi se dezlantuie contra familiei germane